"Gerçekten" haber verir 28 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

2001’e göre fark: Borçlular değişti

A Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Murat Salar, bugünkü krizin 2001 krizinden ayrıldığını, 2001’de kamu ve mâlî sektörün borçlu olduğunu, bu kez özel sektör ve bireylerin borçlarının fazla olduğunu söyledi.



Parası lâzım değil, ama IMF ile anlaşalım

Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, “Bu aşamada, Türkiye Cumhuriyeti olarak bizim IMF’nin parasına ihtiyacımız yok. Ancak, önümüzdeki dönemde neyle karşılaşacağımız konusunda belirsizlikler var, o nedenle herhangi bir şekilde uluslararası piyasalara güven verebilmek açısından birtakım düzenlemelerin yapılmasında biz fayda görüyoruz” dedi.



İZTO: Bankalar agresifleşmesin

İZMİR Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, krizle birlikte, bankaların reel sektöre karşı yaklaşımının farklılaştığını, bir İZTO üyesinin çek talebine karşılık 3 kat garanti istendiğini söyledi.



Kiralar bankaya yatacak

MALİYE Bakanlığının 29 Temmuz’da yayımlanan “Gelir Vergisi Genel Tebliği” çerçevesinde, ay başından itibaren kira gelirlerinin tahsilinde yeni bir dönem başlayacak.



Petrol fiyatları 60 doların altında

OPEC’İN günlük birbuçuk milyon varil üretim kısıntısı tehdidine rağmen uluslar arası piyasalarda petrol fiyatları 60 doların altına indi.



Amerika, faizsiz bankacılığı tartışıyor

DÜNYADAKİ küresel çalkantıdan kurtulma peşindeki ABD’nin son silahı yeni bir faiz indirimi.



YENİSİAD Ege gezisi

YENİSİAD (Yeni Sanayici ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu’nun Güneydoğu gezisinden sonra, gecikmiş bir karar olarak Ege gezimizi de yerine getirmek için yollara düştük.



Renault üretimi durdurdu

Renault Bursa fabrikasında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatiliyle birlikte Renault’da üretime 3 günlüğüne ara verildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır