"Gerçekten" haber verir 30 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Dünya

Pakİstan’da deprem

Pakistan’ın güneybatısında dün sabaha karşı meydana gelen şiddetli depremde 160’dan fazla kişi öldü, 15 bin kişi evsiz kaldı. Türk Kızılay’ı, deprem sonrası, bölgede görev yapan ekibe ek olarak, 2 afet uzmanını durum ve ihtiyaç tesbiti için bu ülkeye gönderdi.


Beşşar muhalefete göz açtırmıyor

SURİYE'DE 12 muhalif, Şam’daki mahkeme tarafından 2,5 yıl hapse mahkûm edildi. Suriye Ulusal İnsan Hakları Örgütü (ONDHS) tarafından yapılan açıklamad

İsveç zorunlu askerliği kaldırıyor

İsveç, zorunlu askerliği kaldırmaya hazırlanıyor. Bu hususta çalışma yapmak için kurulmuş olan bir komisyon Mecliste şu zamana kadarki çalışmalarını r


  Irak’ta milyonlarca insan tehlikede

ULUSLARARASI Kızılhaç Komitesi, Irak’ta içme suyu ve uygun tedavi imkânlarından mahrum milyonlarca insanın sağlıklarının risk altında olduğunu açıkladı.


  Irak soruşturma sonuçlarını Suriye ile paylaşacak

IRAK, ABD’nin Suriye topraklarında düzenlediği saldırıyla ilgili olarak başlattığı soruşturmanın sonuçlarını Şam yönetimiyle paylaşacağını açıkladı.


  İzvestiya : Türkiye’yi keşfetmenin zamanı

RUS İzvestiya gazetesi Türkiye’nin sadece bir tatil bölgesi veya alışveriş yapılan bir “süpermarket” olmadığını belirterek, Türkiye’yi “siyasi ve ekonomik” müttefik olarak keşfetmenin zamanının geldiğini duyurdu.


  Suriye’deki Amerikan elçiliği kapanabilir

ABD'NİN Şam Büyükelçiliği, Suriye’deki Amerikan vatandaşlarını dikkatli olmaları konusunda uyardı ve elçiliğin kamuya kapatılabileceğini belirtti.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır