"Gerçekten" haber verir 04 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Kültür-Sanat

Tabyalarla tarihe yolculuk

Erzurum’un çeşitli bölgelerinde, farklı dönemlerde yapılan 20 tabya, Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bakım ve onarımlarının yapılıp turizme kazandırılması için Bakanlığın 2009 yılı programına önerildi.



Evliya Çelebi yeniden keşfediliyor

YAPI Kredi Yayınları Sermet Çifter Salonu, Kasım ayı boyunca Salı Toplantıları kapsamında Evliya Çelebi uzmanlarına ve ünlü seyyah üzerine yapılacak konuşmalara ev sahipliği yapıyor.



İstanbul’da Şeb-i Arus hazırlığı

İSTANBUL’DA büyük düşünür Mevlânâ’nın 735. Vuslat yıl dönümü dolayısıyla 17 Aralık’ta Şeb-i Arus töreni yapılacak.



Üsküdar ve Üsküdar’dan içeri

ÜSKÜDAR’IN birikim ve zenginliğinin bilimsel anlayışla ortaya konulacağı ‘’Uluslararası 6. Üsküdar Sempozyumu’’, 6-9 Kasım tarihleri arasında yapılacak.



Elif ve Emre Dinimizi Öğreniyor

ÇOCUKLUK, insan kişiliğinin şekillendiği, kimliğin kazanıldığı en önemli dönemdir. Semerkand Çocuk Yayınları, bu dönemin öneminden hareketle, beş kitaptan oluşan bir seri hazırladı: Kelime-i Şehadet, Namaz Kılmak, Oruç Tutmak, Hacca Gitmek ve Zekât Vermek. Bu kitaplarda, Kelime-i Şehadet, namaz, oruç, hac ve zekât çocuklara, yine çocukların dilinden öğretiliyor. Bu güzel hikâyeler ve orijinal çizimlerle dinin en temel meseleleri çocukların zihinlerine nakşediliyor. Bilgi için 0 (216) 311 24 34



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır