"Gerçekten" haber verir 04 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

G.Saray'da Benfica heyecanı

UEFA KUPASI'NDA PERŞEMBE GÜNÜ PORTEKİZ'İN BENFİCA TAKIMI KARŞILAŞACAK OLAN CİMBOM'DA PUAN HESAPLARI YAPILIYOR. G.SARAY'IN PORTEKİZ'Lİ FUTBOLCUSU FERNANDO MEİRA, "BİZİM İÇİN BERABERLİK ÇOK İYİ BİR SONUÇ OLACAĞINI BİLSEK DE KAZANMAK HEDEFİYLE GİDECEĞİZ" DEDİ.


Trabzon tekrar lider

TÜRKCELL Süper Lig'in 9. haftasını galibiyetle kapatan Trabzonspor, 2 hafta aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

ERSUN YANAL KAZANDIRDI

Hem Gaziantep hem de bir önceki Galatasaray maçından daha önemli bir maçtı İstanbul Belediye maçı. Oyuncular da bunun bilincindeydi ama bana göre gere


  Arsenal maçına İtalyan, Benfica maçına İngiliz hakem

nŞAMPİYONLAR Ligi G Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin grubundaki 4. maçında deplasmanda karşılaşacağı Arsenal maçını İtalyan hakem Roberto Rosetti yönetecek. UEFA Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre 5 Kasım Çarşamba günü TSİ 21.45'de İngiltere'de oynanacak olan ve Star tv'den naklen yayınlanacak maçı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Roberto Rosetti yönetecek. Öte yandan UEFA Kupası'nda B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray'ın Portekiz deplasmanında Benfica ile oynayacağı maçı İngiliz hakem Martin Atkinson yönetecek. TSİ 21.30'da başlayacak olan maç TRT 1'den naklen yayınlanacak.


  Yardımlaşma yok

Son haftaların formda takımı G.Amtepspor ile G.Saray'ın maçı, beklentilerimin altında bir karşılaşma oldu.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır