"Gerçekten" haber verir 04 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Trabzon tekrar lider

TÜRKCELL Süper Lig'in 9. haftasını galibiyetle kapatan Trabzonspor, 2 hafta aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşan Trabzonspor, rakibini Tayfun Cora, Selçuk, Yattara ve Gökhan'ın golleriyle 4-0 yenmeyi başardı. Puanını 20'ye çıkaran bordo-mavili takım, 7. haftada Beşiktaş'a devrettiği lig liderliğini de geri aldı. Geçen yıl sezon boyunca düşme korkusu yaşayan, ancak bu sezon iyi bir çıkış yakalayan Ankaraspor, bugün deplasmanda Bursaspor'u Mehmet Çakır'ın golüyle 1-0 yenerek ligdeki 6. galibiyetini aldı. 19 puana sahip başkent ekibi, bu hafta puan cetvelinde 1 sıra daha yükselerek ikinciliğe yerleşti. Geçen sezonun flaş takımı Sivasspor, performansını bu yıl da sürdürüyor. Sahasında Denizlispor'u 3-1 yenerek haftayı kayıpsız kapatan kırmızı-beyazlılar, aynı puanı (18) paylaştığı Beşiktaş'ı averajla geride bıraktı ve 9. haftayı 3. sırada bitirdi.

BEŞİKTAŞ 4. SIRAYA GERİLEDİ

Haftaya lider giren Beşiktaş ise yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile çıktığı 2. deplasman maçında Kayseri'den eli boş döndü. 85. dakikada Turgay'ın golüne engel olamayan siyah-beyazlı takım, 18 puanla 4. sıraya geriledi. Beşiktaş böylece Mustafa Denizli yönetiminde 2 haftada 5 puan kaybetmiş oldu. Aynı puanı (14) paylaşan iki takımın mücadelesinde gülen taraf Galatasaray oldu. Geçen hafta Eskişehirspor karşısında aldığı 4-2'lik yenilginin ardından İstanbul Ali Sami Yen Stadında Gaziantepspor'u ağırlayan sarı-kırmızılı takım, 10. dakikada Kewell ve 11. dakikada Lincoln'ün golleriyle karşılaşmaya hızlı başladı. Kırmızı-siyahlılar Tabata'nın penaltıdan attığı golle farkı 1'e indirse de Arda'nın golüyle Galatasaray sahadan 3-1 galip ayrıldı. Kayserispor ile birlikte 17 puana sahip olan Galatasaray, averajla 5. sırada yer alıyor. Son 3 sırada Ankaragücü 6, Antalyaspor 5 ve Kocaelispor 2 puanda bulunuyor. Toplam 26 golün atıldığı ligin 9. haftasında, 4 maçı deplasman, 3 maçı evsahibi takımlar kazanırken, 2 mücadelede ise eşitlik bozulmadı.

04.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'da Benfica heyecanı

  Trabzon tekrar lider

  ERSUN YANAL KAZANDIRDI

  Kayseri evinde 3 büyüklere yenilmiyor

  Arsenal maçına İtalyan, Benfica maçına İngiliz hakem

  Yardımlaşma yok

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır