"Gerçekten" haber verir 06 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

ZİCO, F.BAHÇE'NİN HER MAÇINI İZLİYOR

FENERBAHÇE'NİN Brezilyalı eski çalıştırıcısı Arthur Zico, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde, şans ibresinin konuk takımdan yana olmasına rağmen, sarı-lacivertli takımın derbiyi lehine estirmeye çalışacağını söyledi.

Özbekistan Oliy (yüksek) Lig takımlarından Bunyodkor'ı çalıştıran Fenerbahçe'nin Brezilyalı eski teknik direktörü Arthur Zico, pazar günü yapılacak "Fenerbahçe-Galatasaray" derbisinin Fener için bir "dönüm noktası" olacağını ifade etti. Maçın, bu sezon kötü bir dönem yaşayan sarı-lacivertliler için, "neredeyse ya tamam ya da devam" öneminde olduğuna dikkat çeken Zico, alınacak olumlu neticenin Fenerbahçe'ye yeni bir umut, yenilginin de aynı ölçüde ters bir etki yapacağına vurgu yaptı. Zico, eski takımının içinde bulunduğu kötü durumdan çıkması ve bu gidişata "dur demesi" adına bu karşılaşmayı kazanması gerektiğinin altını çizdi.

DERBİ FENERBAHÇE İÇİN ÖNEMLİ

Zico, bu derbiden alınacak bir galibiyetin, Fenerbahçe'nin gerek moral bulma ve gerekse yeniden toparlanarak kendine gelmesi adına önem teşkil ettiğini kaydetti. Ünlü çalıştırıcı: "9. hafta sonunda ligde yaşanan tabloya bakarak yapılacak bir değerlendirmede ise maçı kazanma şansının konuk takım G.Saray'dan yana olduğu söylenebilir" değerlendirmesinde bulundu. Her şeye rağmen F.Bahçe'nin G.Saray'a kolay lokma olmayacağına da belirten Zico, "Çünkü bu maç bir derbidir; derbi her zaman için derbidir; sonucu konusunda tahmin yürütmek zor" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'Yİ TAKİP EDİYOR

Brezilyalı çalıştırıcı, Turkcell Süper Ligi'ni ise imkânlar ölçüsünde takip etmeye çalışıyor. Zico, ligi takip ettiğini ve özellikle eski takımının maçlarını kaçırmamaya çalıştığını söyledi. FenerbahçeGalatasaray derbisini de seyredeceğini belirten Zico, ligde yerine oturmuş ve iyi bir kadroyu kuran ekip olarak ise Trabzon'u gösterdi. Zico, Trabzon'un kurduğu kadroyla bu yıl parlak bir dönem yaşadığını ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydetti. Ünlü hoca, "Trabzon, şampiyonluğun en güçlü adayı" dedi. Ligdeki duruma rağmen sarılacivertli takımın ise güçlü bir futbolcu potansiyeline de sahip olduğuna da işaret eden Zico, "Fenerbahçe'nin önemli bir sıkıntısının bu potansiyelinden istediği gibi faydalanamaması" olduğunu ifade etti. Tecrübeli çalıştırıcı, bu sezon dört büyüklerin yanı sıra Sivasspor ile birlikte Bursaspor, Kayserispor ve Ankaraspor'un da zirveden kopmama adına sıkı mücadele vereceğini dile getirdi.

06.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  ZİCO, F.BAHÇE'NİN HER MAÇINI İZLİYOR

  Haydi G.Saray

  AVRUPA'DA 213. MAÇ

  Polat: Beraberlik iyi sonuç

  Trabzon'un zirve keyfi

  Sergen Yalçın'ın yorumu Şanlıurfa'lıları kızdırdı

  F.Bahçe Ülker deplasmanda Joventut karşısına çıkıyor

  Hasan Doğan Stadı ve Spor Kompleksi bugün açılıyor

  Bursa'yı bırakan Aybaba G.Birliği'nde göreve başladı

  Maradona resmen Arjantin Millî Takımının başına geçti

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır