"Gerçekten" haber verir 06 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Trabzon'un zirve keyfi

TEKNİK direktör Ersun Yanal yönetiminde başarı grafiğini yükselten Trabzonspor'da, Turkcell Süper Lig'de 9. hafta sonunda liderlik koltuğunda oturmanın keyfi yaşanıyor.

Geçen sezonu yüzde 46'lık galibiyet yüzdesi ile tamamlayan Ersun Yanal, bu sezon ise bordo-mavili takımda yüzde 67'lik bir galibiyet yüzdesi yakaladı. Ersun Yanal yönetiminde geçen sezon 24 lig maçında 11 galibiyet, 10 yenilgi ve 3 beraberlik elde eden Karadeniz ekibi, bu sezon ise 9 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

134 HAFTA SONRA LİDER OLDU

Ligin 5. haftasında Antalyaspor'u 3-2 yenerek liderliği ele geçiren bordo-mavili takım, böylece ligde 134 hafta sonra liderliği Ersun Yanal yönetiminde yaşamış oldu. Karadeniz ekibi en son, 2004-2005 sezonunun 7. haftasında, 19 puanla Fenerbahçe ile birlikte liderliği paylaşmıştı. Ligin 5. ve 6. haftalarını lider olarak kapatan bordo-mavililer, Beşiktaş'a kaptırdığı liderliği, geçen hafta sonu, ligin 9. haftasında İstanbul Belediyespor'u 4-0 yenerek tekrar ele geçirdi. Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, geçen sezon ligi 6. sırada tamamlamıştı. Bu yıl ise bordo-mavili takım, Yanal ile çıktığı ilk 9 maçta gösterdiği performansla, İstanbul'un şampiyonluğa oynayan takımlarından 4. sırada bulunan Beşiktaş'ın 2, 5. sıradaki Galatasaray'ın 3, 9. sırada bulanan Fenerbahçe'nin ise 7 puan önünde, ligin tepesinde yer alıyor.

06.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  ZİCO, F.BAHÇE'NİN HER MAÇINI İZLİYOR

  Haydi G.Saray

  AVRUPA'DA 213. MAÇ

  Polat: Beraberlik iyi sonuç

  Trabzon'un zirve keyfi

  Sergen Yalçın'ın yorumu Şanlıurfa'lıları kızdırdı

  F.Bahçe Ülker deplasmanda Joventut karşısına çıkıyor

  Hasan Doğan Stadı ve Spor Kompleksi bugün açılıyor

  Bursa'yı bırakan Aybaba G.Birliği'nde göreve başladı

  Maradona resmen Arjantin Millî Takımının başına geçti

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır