"Gerçekten" haber verir 09 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Devler Kadıköy'de sahne alıyor

TÜRKCELL Süper Lig'de ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, 2008-2009 sezonunun ilk derbi maçında bugün karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak. Dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen dev maçı, kariyerinde ilk kez bir derbi maçta görev yapacak Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Maçın 4. hakemi ise Süleyman Abay. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki sezonun ilk derbisinde sporseverlerin gözü kulağı Kadıköy'de olacak. Dev maçta 50 bin 530 kişilik oturma kapasitesi olan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünleri tamamen dolacak. Fenerbahçe Kulübü, 50 bin 530 oturma kapasiteli Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçları için bu sezon toplam 30 bin 425 adet kombine kart satışıyla rekor kırmıştı. Geriye kalan ve fiyatları 66 ile 305 YTL arasında değişen biletler ise satışa çıkarıldıktan çok kısa süre sonra tüketildi.

Ezeli rakibi Galatasaray karşısına, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda Arsenal deplasmanında aldığı önemli 1 puanın moraliyle çıkacak Fenerbahçe'de tek hedef galibiyet. Galatasaray'a Kadıköy'de 9 yılı aşkın süredeki son 11 resmi maçta yenilgisi bulunmayan Fenerbahçe, bugünkü mücadelede de saha ve seyirci avantajını kullanarak etkili olmaya çalışacak. Süper Lig'de 13 puanla 9. sırada bulunan sarı-lacivertliler, bu sezon iç sahadaki 4 maçında 3 galibiyet, 1 yenilgi aldı.

Galatasaray ise, hafta içinde UEFA Kupası grup maçında deplasmanda Portekiz'in Benfica takımını 2-0 yenmenin moraliyle Kadıköy'e gidecek. Bu sezon deplasmanlarda yaptığı 4 maçta sadece 1 kez kazanan, 1 beraberliği bulunan ve son 2 maçını yitiren ''Cim Bom'', geride kalan 9 haftada 17 puan topladı.

09.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Devler Kadıköy'de sahne alıyor

  Aragones, Emre'yi sahaya sürecek

  Skibbe, Benfica kadrosunu bozmadı

  Derbide ilk golü atan taraf kaybetmiyor

  PAF'ta liderlik mücadelesi Dereağzı'nda yapılacak

  270 basın mensubu akreditasyon yaptırdı

  3 bin 350 güvenlik elemanı görev yapacak

  Nobre: Denizli bana güvensin

  Mehmet Okur 16 sayı attı, Jazz galip geldi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır