"Gerçekten" haber verir 19 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Borsa’da rekor düşüş

İMKB bileşik endeksi dün yılın en düşük seviyesini gördü. Uzmanlar 23 bin seviyelerine gerileyen endeksin, önümüzdeki süreçte 21 binlere kadar düşebileceğini, doların da 1.7 YTL sınırını geçebileceğini öngörüyorlar.



Faiz inadı sürecek mi?

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, bugün toplanıyor. Piyasadaki beklenti, faiz oranlarında değişiklik olmayacağı yönünde. Halen gecelik borçlanma faiz oranı yüzde 16,75, borç verme faiz oranı yüzde 19,75 olarak uygulanıyor.



TÜDEF: Krizi atlatmak için tüketici güçlendirilmeli

TÜKETİCİ Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkanı Ali Çetin, hükümetten, dünya genelinde yaşanan krizi atlatmak için tüketicilerin güçlendirilmesini istedi.



KOBİ’lere, 350 milyon YTL’lik kriz desteği

SANAYİ ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, KOBİ’lere 3 ay ödemesiz 12 ay vadeli sıfır faizle 350 milyon YTL kredi kullandırılacağını söyledi.



İran’la, doğal gaz anlaşması tamam

TÜRKİYE ile İran arasında doğal gaz alanındaki işbirliğine ilişkin mutabakat zaptı imzalandı.



Kriz, kurban satışını bıçak gibi kesti

TÜM dünyada etkili olan küresel kriz kurban fiyatlarına yaradı.



Gayri menkulde umut 2009

DEUTSCHE Bank ile Doğan Grubunun ortaklığında kurulan konut finansmanı şirketi DD Mortgage’nin Genel Müdürü Murat Aysan, konut kredilerine ilişkin olarak, “Alıcının cesaretinde kırılma var. Faizlerin artması da müşterileri etkiliyor” dedi. Gelecek yılın konut almak için cazip bir zaman olabileceğine işaret eden Aysan, “Çünkü faizler yavaş yavaş düşmeye başlayacak. Fiyatlara bakıldığında bugün bile çok iyi fırsatlar var. İkinci el konutlar makul bir fiyata geldi” diye konuştu.



Talep fazlası mısır elde kaldı

TÜRKİYE'NİN önemli hububat üretim merkezlerinden Şanlıurfa’da, bu yıl mısır üretiminin geçen yıla oranla yaklaşık iki kat artması, pazar bulamayan üreticileri zor durumda bıraktı.



Ekonomik kriz, sebze fiyatlarını da düşürdü

ANTALYA Toptancı Halinde turfanda sebze fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali yetkilileri, turfanda üretim ve ihracat sezonunun geçen ay başladığını hatırlattılar.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır