"Gerçekten" haber verir 19 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

2010 ELİMİZDEN GİDEBİLİR

TÜRKİYE Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Togay Bayatlı, ''2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nı yapamazsak, bundan sonra birçok branşta hiçbir organizasyonu alamayız'' dedi.


Fatih Terim'in 82. millî maç heyecanı

MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, (A) Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile bugün deplasmanda yapacağı özel maçla birlikte 82. milli sınavı

Basketbolda F.Bahçe-Efes derbisi bugün oynanıyor

BEKO Basketbol Ligi'nin 6. haftasında şampiyonluk adaylarından Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker, bugün karşı karşıya gelecek. Darüşşafaka Ayhan Şahenk


  2 çocuk annesi 37 yaşında Avrupa Şampiyonu oldu

ÜNİVERSİTE öğrencisi, tekvando öğretmeni, 2 çocuk annesi 37 yaşındaki milli sporcu Zeliha Doğrugüneş, Bulgaristan'ın Varna kentinde düzenlenen Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda bayanlar ağır sıklette, altın madalya kazanarak, azmin her şeyin üstesinden geleceğini ispatladı.


  VİYANA'DA İSPANYA PROVASI

2010 Dünya Kupası Avrupa elemeleri grup karşılaşmalarına verilen arayı değerlendiren (A) Milli Futbol Takımı, bugün deplasmanda Avusturya ile özel maç yapacak.


  Altın değerinde 3 puan


  Kavgada öldürülen K.Yaka taraftarı toprağa verildi

BEKO Basketbol Ligi'nde BanvitPınar Karşıyaka maçını izlemek için Bandırma'ya giderken, Balıkesir'deki bir akaryakıt istasyonunda çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Karşıyaka taraftarı Özgür Soylu'nun cenazesi İzmir'de toprağa verildi.


  Kayserispor ligin en az gol yiyen takımı oldu

KAYSERİSPOR, Turkcell Süper Lig'de geride kalan 11 haftada 6 golle en az gol yiyen takım unvanını taşıyor.


  Trabzon-Sivas maçı bilet fiyatları açıklandı

TRABZONSPOR ile Sivasspor arasında Pazar günü yapılacak maçın bilet fiyatları belli oldu. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Maraton Tribün 15 YTL, Kapalı Tribün (kenar) 35 YTL, Kapalı Tribün (orta) 50 YTL, VIP Tribünü 100 YTL olarak belirlendi. Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarların Sadri Şener Sosyal Tesisleri ve Biletix gişeleriyle www.biletix.com.tr adresinden maç biletlerini alabilecekleri kaydedildi. Biletlerin perşembe günü satışa çıkacağı belirtildi.


  Bayanlar 1. Futbol Ligi bu hafta start alıyor

BAYANLAR Birinci Futbol Ligi'nde 2008-2009 sezonu, 23 Kasım Pazar günü yapılacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak.


  Süper Ligde en genç Hacettepe, en yaşlı Kocaeli

TÜRKCEL Süper Lig'de 2008-2009 sezonunda mücadele eden 18 takım arasında en genci Hacettepe olurken en yaşlı takım da Kocaelispor oldu. Yapılan araştırmaya göre, 496 futbolcunun oynadığı 18 takım arasında 23.3 yaş ortalamasıyla Hacettepe en genç takım olurken, bu takımı 24.3 ile Kayserispor izliyor. Trabzonspor ile Gençlerbirliği ise 24.6'lık yaş ortalamalarıyla 3. sırada yer alıyor. Turkcell Süper Lig'in en yaşlı takımı ise lige bu sezon yükselen Kocaelispor oldu. 27.8'lik yaş ortalamasıyla ligin en yaşlı takımı Kocaelispor'u, 26.8'lik ortalamasıyla Fenerbahçe izliyor.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır