"Gerçekten" haber verir 01 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

DENİZLİ'NİN İSYANI


Yarışa ortak oldu

Roberto Carlos: Türkiye'de derbiler bir başka

KARİYERİNDE BİRÇOK DERBİYE ÇIKTIĞINI BELİRTEN BREZİLYALI YILDIZ FUTBOLCU, "TÜRKİYE'DEKİ DERBİLER DAHA FARKLI VE HEYECANLI. BURADA KENDİMİ BİRAZ DAHA Ö


  Büyükler Sivas'a çalıştı

SÜPER LİGDE 13. HAFTADA ZİRVEDE LİDERLİĞİNİ SÜRDÜREN TRABZONSPOR'UN 2, İKİNCİ BEŞİKTAŞ'IN VE 3. ANKARASPOR'UN 3'ER PUAN KAYBETMESİ EN ÇOK SİVASSPOR'A YARADI.


  Kayserispor 4 haftadır galibiyete hasret kaldı

Kayserispor, ligde oynadığı son 4 maçta rakiplerini yenemedi. Ligde geride kalan 13 haftada 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 20 puan toplayan ve 7. sırada bulunan Kayserispor, son 4 maçtır galibiyet özlemi çekiyor. Denizlispor'a yenilen Kayseri, Antalya, Konya ve Trabzon maçlarında berabere kalmıştı.


  G.Saray Tekerlekli Basketbol Takımının tarihî başarısı

GALATASARAY Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, uluslararası alanda büyük bir başarıya imza atarak Kıtalararası Şampiyona'da birinci oldu. Japonya'nın Kitakyushu kentinde gerçekleştirilen organizasyonda başarılı maçlar çıkaran sarı-kırmızılı takım, şampiyonadaki bütün maçlarını kazanarak şampiyonluğa ulaştı ve tarihe geçti. Organizasyonun ilk maçında Japonya'nın Miyagi Max takımını mağlup eden Galatasaray, daha sonra Avustralya'nın TWP Perth Wheelcats takımını 78-48 ve Kanada'nın British Columbia ekibini 67-53 mağlup etti.


  Semih Şentürk bugün dizinden ameliyat olacak

FENERBAHÇE'DE, sağ dizinde sakatlığı bulunan futbolcu Semih Şentürk'ün bugün ameliyat edileceği açıklandı. Daha önce kontrol için yarın Almanya'ya gidebileceği bildirilen sarı-lacivertli futbolcunun, yapılan kontroller neticesinde ameliyat edilmesine karar verildiği bildirildi. Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından bu sabah yapılan kontrolün ardından ameliyata karar verildiği, bu sabah Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde Semih'in sağ dizine artroskopi yapılacağı ifade edildi. Bu arada, Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex'in eşi Daianne'ye de sol dizindeki problem nedeniyle yarın artroskopi yapılacağı bildirildi.


  Hidayet Türkoğlu İndiana potasına 22 sayı bıraktı

NBA'DE Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, sahasında Indiana Pacers'ı 110-96 yenerken, milli basketbolcu 22 sayıyla oynadı. Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 39 dakika sahada kalan Türkoğlu, 6 kez kullandığı 3 sayılık atışların 3 tanesini sayıya çevirdi. 10 kez denediği 2 sayılık atışlarda, 4 isabet bulan Türkoğlu, 6 kez geldiği serbest atış çizgisinden de 5 isabet çıkardı ve karşılaşmayı 22 sayı, 5 ribaunt ve 3 asistle tamamladı. Utah Jazz, sahasında New Jersey Nets'e 105-88 yenilirken, Mehmet Okur karşılaşmayı 10 sayıyla tamamladı. Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 34 dakika oyunda kalan Okur, 3 kez kullandığı 3 sayılık atışları sayıya çeviremezken, 10 kez denediği 2 sayılık atışların ise 3'ünde başarılı oldu. 6 kez geldiği faul çizgisinde de 4 isabet bulan Okur, karşılaşmayı 10 sayı, 11 ribaunt ve 1 asistle tamamladı.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır