"Gerçekten" haber verir 01 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Yarışa ortak oldu

İki derbi galibiyeti Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışının içinde tuttu. Eğer Beşiktaş önünde 3 puanı bıraksaydı ligdeki iddiası büyük ölçüde biterdi. 13. hafta sonunda 7 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik sonunda 23 puan toplayan sarı lacivertli takım lider Trabzonspor'la puan farkını da 5'e düşürmeyi başardı. İki hafta sonra ağırlayacağı Trabzonspor'u yine eli boş gönderirse derbilerde 3'te 3 yapma başarısını göstereceği gibi, şampiyonluk yarışında bir hayli iddialı duruma da gelecek.

Fenerbahçe, 50 dakika 10 kişi oynayan Beşiktaş'tan 3 puan aldı ama takım halindeki zaafları da su yüzüne çıktı. Rakibinin her atağında Fenerbahçe savunması büyük hatalar yaptı. İlk golde Ekrem'in getirdiği topta Lugano ve Edu zamanında kademeye giremeyince Nobre fırsatçılığını göstererek topu ağlara gönderdi. Gökhan Gönül diğer maçlara oranla biraz düzelmiş görünse de, özellikle hücuma çıktığı anlarda bir forvet oyuncusu gibi rakiplerini çalımla geçme yanlıştığını tekrar gösterdi.

Selçuk Şahin derbilerde daha mücadeleci ve arzulu oynamaya çalışıyor. G.Saray'dan sonra aynı pozisyonda Beşiktaş'a attığı golle takımını ateşledi. Buna karşılık sakatlıktan yeni kurtulan kaptan Alex bu sezon en kötü futbolunu oynadı. Onun kalitesinde bir futbolcunun birkaç defa rakiplerine pas vermesi tribünleri bile hayrete düşürdü. Uğur Boral'ın anlamsız mücadelesine seyirciler de alıştı. Bal yapmayan arı misali sahada topla didişiyor. Kanatlara kaçarak, forvet oyunculara orta yapma yerine, topu herzamanki gibi gerie atmayı sürdürüyor.

Guiza, haftalar sonra nihayet golle tanıştı. Attığı gol çok klas bir vuruştu. Ama kaçırdıklarına ne demeli. Hele Roberto Carlos'un kanattan getirdiği topu ıskalaması bir amatör futbolcuya bir yakışmazdı. Guiza, hiçbir maçta girmediği gol pozisyonlarına Beşiktaş karşısında girdi ama 1'i dışında hiçbirini değerlendiremedi. Yine de attığı gol ona büyük bir moral verdi.

Teknik Direktör Luis Aragones'i anlamak mümkün değil. Alex'in yerine Josico'yu görev verdi, bu bölgede çok işler yapabileceğine inanılan Emre Belözoğlu'nu kulübede oturttu. Halbuki rakip 10 kişi, Emre'in göbekten hızla getireceği toplar Fenerbahçe'nin daha farklı kazanacağı gollerin hazırlayıcısı olabilirdi. İspanyol hoca bu futbolcudan neden faydalanmadı, kimse anlayamadı.

EROL DOYURAN

01.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  DENİZLİ'NİN İSYANI

  Yarışa ortak oldu

  Roberto Carlos: Türkiye'de derbiler bir başka

  Önce İbrahim Toraman, sonra Rüştü Reçber işi bitirdi!

  Büyükler Sivas'a çalıştı

  Kayserispor 4 haftadır galibiyete hasret kaldı

  G.Saray Tekerlekli Basketbol Takımının tarihî başarısı

  Semih Şentürk bugün dizinden ameliyat olacak

  Hidayet Türkoğlu İndiana potasına 22 sayı bıraktı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır