"Gerçekten" haber verir 01 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Büyükler Sivas'a çalıştı

SÜPER LİGDE 13. HAFTADA ZİRVEDE LİDERLİĞİNİ SÜRDÜREN TRABZONSPOR'UN 2, İKİNCİ BEŞİKTAŞ'IN VE 3. ANKARASPOR'UN 3'ER PUAN KAYBETMESİ EN ÇOK SİVASSPOR'A YARADI.

TÜRKCELL Süper Lig'de sahasında Gaziantepspor'u 3-0 yenerek puanını 25'e çıkaran Sivasspor, zirvedeki rakiplerinin puan kaybettiği haftayı kayıpsız geçerek ligdeki çıkışını sürdürdü. Ligde 13. haftaya lider Trabzonspor'un 5, ikinci Beşiktaş'ın 3, üçüncü Ankaraspor'un 1 puan gerisinde 22 puanla 4. sırada giren Sivasspor, sahasında ligin güçlü ekiplerinden Gaziantepspor'u 3-0 yenerek puanını 25'e yükseltti. Lider Trabzonspor'un, Kayserispor ile 1-1 berabere kaldığı, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 2-1 yenildiği, Ankaraspor'un ise Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olduğu haftada Gaziantepspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılan Sivasspor, ligin zirvesinde bulunan 4 takımdan, haftayı en karlı kapatan ekip oldu. Gaziantepspor karşısında kazandığı 3 puanla Ankara derbisinden yenik ayrılan Ankaraspor'u geride bırakarak sıralamada 1 basamak yükselen Sivasspor, lider Trabzonspor ile de puan farkı 3'e indirdi. Aynı puana sahip olduğu ikinci Beşiktaş'ın averajla gerisinde üçüncü sırada yer alan Sivasspor, gelecek hafta deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

MEHMET YILDIZ 10. GOLÜNÜ ATTI

Sivasspor'un, Gaziantepspor karşısındaki ilk golüne imza atan Mehmet Yıldız da son 2 maçtaki suskunluğunu bozdu. Ligin 10. haftasında takımının 21 mağlup olduğu Antalyaspor maçında 1 gole imza atan ve daha sonra oynanan Konyaspor ve Trabzonspor karşılaşmalarını boş geçen kaptan Mehmet, Gaziantepspor maçında kendisinin düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını gole çevirmeyi başardı.

01.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  DENİZLİ'NİN İSYANI

  Yarışa ortak oldu

  Roberto Carlos: Türkiye'de derbiler bir başka

  Önce İbrahim Toraman, sonra Rüştü Reçber işi bitirdi!

  Büyükler Sivas'a çalıştı

  Kayserispor 4 haftadır galibiyete hasret kaldı

  G.Saray Tekerlekli Basketbol Takımının tarihî başarısı

  Semih Şentürk bugün dizinden ameliyat olacak

  Hidayet Türkoğlu İndiana potasına 22 sayı bıraktı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır