"Gerçekten" haber verir 09 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Sadece Beşiktaş üzüldü

TÜRKCELL Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Kocaelispor'u 2-1 yenen Trabzonspor liderliğini sürdürdü. Haftaya 28 puanla lider giren Trabzonspor ile ligin son sırasında yer alan Kocaelispor arasındaki mücadelede, ilk yarı Umut ve Taner'in karşılıklı golleriyle 11 berabere bitti. 70. dakikada Tayfun Cora'nın golüyle 2-1 öne geçen bordo-mavililer, skor üstünlüğünü korumayı bildi ve puanını 31'e çıkararak liderliğini sürdürdü.

GALATASARAY YÜKSELİŞE GEÇTİ

Ligde son 5 maçta yenilmeyen Ankaragücü ile karşılaşan Galatasaray ise ikinci yarıda 5 dakika içinde Baros (2) ve Kewell'ın golleriyle 3-0 öne geçti. Karşılaşma bu skorla tamamlanırken, sarı-kırmızılı takım, bu sezon ligdeki 2. deplasman galibiyetini aldı. Puanını 27'ye yükselten Galatasaray, puan cetvelinde 3. sırada yer alıyor. Galatasaray'da Breziyalı yıldız Lincoln, Hertha Berlin maçından sonra Ankaragücü karşısında mükemmel asistler yaptı ve takımının 3 golünde de büyük rolü oldu.

4 BÜYÜKLERDE SADECE BEŞİKTAŞ KAYBETTİ

Geride kalan 14 haftada sahasında maç kaybetmeyen Beşiktaş, son 3 haftada 8 puan yitiren Ankaraspor'u ağırladı. Başkent ekibi, Zapotocny'nin golüne Neca, Sivok (kendi kalesine) ve Bilal'in golleriyle karşılık verdi ve sahadan 3-1 galip ayrıldı. Beşiktaş bu mağlubiyetle 25 puanda kalırken, Ankaraspor 26 puana çıktı. Beşiktaş böylece 15. haftada büyükler içinde maç kaybeden tek takım oldu. Haftanın açılış maçında Denizlispor deplasmanına giden Fenerbahçe, yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu'nun ligde attığı ilk golle karşılaşmayı 1-0 kazanarak İstanbul'a 3 puanla döndü. 8. galibiyetini elde eden sarı-lacivertli takım, puanını da 26'ya yükseltti. Toplam 17 golün atıldığı ligin 14. haftasında 1 maçı ev sahibi takım, 5 maçı deplasman takımları kazanırken, 3 mücadele ise berabere tamamlandı.

09.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  İstediğimiz Lincoln bu!

  G.Saray bayram yaptı

  Kewell kontrol için Avustralya'ya gitti

  Umut: Sezonu Şampiyon olarak bitirmek istiyoruz

  F.Bahçe bugün Kiev yolcusu

  F.Bahçe, Alba Berlin önünde

  Sadece Beşiktaş üzüldü

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  HAFTANIN MAÇLARI

  PUAN DURUMU

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır