"Gerçekten" haber verir 20 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Potada Avrupa'da 2'de 2 yaptık

BASKETBOLDA ULEB Avrupa Ligi'nde 2008-2009 sezonunun 8. haftasını Türk takımları 2 galibiyetle kapatırlarken, 8. hafta maçları sonunda 12'şer puanla Fenerbahçe Ülker, (C) Grubu'nda, Efes Pilsen de (D) Grubu'nda 3. sıraya yükseldiler.

Evsahibi takımların 12 maçtan 8'ini kazandıkları bu haftada Türk ekiplerinden Efes Pilsen, İstanbul'da 9 sayı farkla yenildiği Yunan rakibi BC Panionios on Telecoms'u, Atina'da 14 sayı farkla yenmeyi başardı. Böylece lacivert-beyazlılar hem 4. galibiyetini alırlarken, hem de rakibine sayı averajı üstünlüğü sağlayarak gruptan çıkma yolunda hayli umutlandılar.

F.BAHÇE'NİN HASRETİ BİTTİ

Fenerbahçe Ülker ise evinde İspanyol rakibi DKV Joventut Badalona önünde farklı skorla galip geldi ve 3 maçtır süren galibiyet hasretine son vererek, gruptan çıkma şansını sürdürdü. (B) Grubu'nun son sırasında yer alan Litvanya ekibi BC Zalgiris Kaunas'ın ilk galibiyetini almasıyla, ligde bu sezon galibiyetle tanışamayan tek ekip olarak (A) Grubu'nun son sırasında bulunan Fransız ekibi Le Mans Sarthe Basket kaldı. Ligin 8. hafta mücadeleleri sonunda, 15 puanla (B) Grubu'nda İspanya'nın Regal FC Barcelona, 14'er puan ve averajla da (A) Grubu'nda Yunanistan'ın BC Pire Olympiakos, (C) Grubu'nda İspanya'nın TAU Ceramica Vitoria ve (D) Grubu'nda da Rusya'nın USH CSKA Moskova takımları lider durumda bulunuyorlar.

HAFTANIN MVP'Sİ BECİROVİÇ

Ligde 8. haftanın ''en değerli oyuncusu'' (MVP) unvanını, İtalya'nın Lottomatica Roma takımının 27 yaşında ve 1.95 metre boyundaki Sloven oyuncusu Sani Beciroviç aldı. Sani Beciroviç, takımının evinde Slovenya'nın Union Olimpija Ljubljana takımını uzatmada 74-69 yendiği maçta 31.5 dakika sahada kaldı. Sloven oyuncu, bu sürede 23 sayı, 7 ribaunt (1 hücum-6 savunma), 5 asist, 2 top çalma ve 1 blokluk performansıyla 38 puan topladı ve haftanın ''MVP''si olmaya hak kazandı.

20.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray, Bordeaux'la eşleşti

  BEŞİKTAŞ DERBİ YOKSULU

  BİLET ÇİLESİ

  Trabzonspor, Eskişehirspor önünde moral arıyor

  Potada Avrupa'da 2'de 2 yaptık

  Kutluay birkaç yıl içinde basketbolu bırakacak

  Hidayet 11 sayı attı, Magic Spurs'ü 90-78 yendi

  Ümit Özat'tan Şubat'ta futbola dönme sinyali

  Yaşlı yıldızlar boşta

  Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri

  TÜRKCELL SÜPER LİG

  BANK ASYA 1. LİG

  TFF 2. LİG 1. GRUP

  TFF 2. LİG 2. GRUP

  TFF 2. LİG 3. GRUP

  TFF 2. LİG 4. GRUP

  TFF 2. LİG 5. GRUP

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır