"Gerçekten" haber verir 29 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Uzatma golleri çok can yaktı

TÜRKCELL Süper Lig'de 2008-2009 sezonunun 16 haftalık ilk bölümünde, maçlarda kaybolan sürelerin ilave edildiği ''90 artı'' dakikalarda toplam 28 gol atıldı, bu gollerden 14'ü puana etki etti.

Sezonun ilk bölümünde yapılan toplam 144 maçta fileler 382 kez havalanırken, 27 maçta ''90 artı'' dakikalarda 28 gol kaydedildi. Eskişehirspor-Galatasaray maçında ise kaybolan sürede futbolseverler 2 gol birden izledi. Ankaraspor ve Eskişehirspor, maçlarda kaybolan sürelerin oynatıldığı bölümde en skorer takımlar olarak öne çıktı. Her iki ekip de müsabakalarda hakem tarafından ilave edilen ''90 artı'' dakikalarda 4'er gol attı. Bu iki takımın yanı sıra Fenerbahçe ve Ankaragücü 3'er, Bursaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kocaelispor 2'şer, Galatasaray, Beşiktaş, Antalyaspor, Denizlispor, Gaziantepspor, Kayserispor, Hacettepe ve Gençlerbirliği de 1'er kez son anlarda attıkları gollerle sevindi.

EN ŞANSSIZI DENİZLİSPOR OLDU

Karşılaşmalarda kaybolan süreler oynanırken kalesinde en çok golü ise Denizlispor gördü. Ege temsilcisi 90. dakikaların ardından 4 kez meşin yuvarlağı ağlarından çıkardı. Denizlispor'un ardından Galatasaray, Antalyaspor, Kocaelispor ve Konyaspor 3'er, Trabzonspor, Gaziantepspor ve Eskişehirspor 2'şer, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Hacettepe, Kayserispor, Bursaspor ve Ankaragücü de 1'er kez ''90 artı'' dakikalarda gol yeme üzüntüsü yaşadı.

ESKİŞEHİRSPOR 6 PUAN KAZANDI

Eskişehirspor, maçlarda ''90 artı'' dakikalar oynanırken attığı toplam 4 golle hanesine 6 puan yazdırdı. Turkcell Süper Lig'e 12 yıl aradan sonra yükselen ''Kırmızı Şimşekler'', kaybolan sürelerde 4 gol atarak, maçların sonundaki en skorer ekip oldu. Kırmızı-siyahlılar, berabere süren Kocaelispor, Galatasaray, Denizlispor maçlarını ''90 artı'' dakikalarda attıkları gollerle kazanarak, 6 puan topladı. Takımların kaybolan sürelerde attıkları ve yedikleri goller baz alınarak yapılan değerlendirmede, Eskişehirspor'un ardından Ankaraspor ve Bursaspor 4'er, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3, Fenerbahçe 2, Ankaragücü ve Gençlerbirliği de 1'er puan kazandı. Konyaspor ve Antalyaspor ise maçlarda kaybolan süreler oynanırken yedikleri goller sonucunda 3'er puan yitirdi. Bu iki ekip, son dakikalarda atılan ve yenilen goller baz alınarak yapılan değerlendirmede en çok puan kaybı yaşayan takımlar olarak dikkati çekti. Ayrıca, Gaziantepspor ve Denizlispor 2'şer, Galatasaray, Trabzonspor ve Kayserispor da ''90 artı'' dakikalarda yedikleri gollerle 1'er puandan oldu.

29.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Uzatma golleri çok can yaktı

  TRABZONSPOR HER BRANŞTA ZİRVEYE KOŞUYOR

  Vural: Paramı alamazsam Kocaelispor'da durmam

  Lider Sivasspor'un kalesi emin ellerde

  Arshavin Rusya'nın en iyisi

  Potada toplu sonuçlar

  Dakar yolculuğu başladı

  Hidayet'in 26 sayısı Orlando Magic'e galibiyet getirdi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır