"Gerçekten" haber verir 29 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Dakar yolculuğu başladı

DAKAR Rallisi'nde Türkiye'yi temsil edecek Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar'dan oluşan Jeam Beam Dakar Türk Takımı, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'e aktarmalı olarak gitmek üzere İspanya'nın Madrid kentine hareket etti.

Güney Amerika'da ilk kez düzenlenecek Dakar Rallisi'ne motosiklet kategorisinde katılacak Merkit ve Torunlar, yolculuk öncesi, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

3 OCAK'TA START VERİLECEK

Bütün hazırlıklarını tamamladıklarını ve son derece heyecanlı olduklarını ifade eden Kutlu Torunlar, ''Uzun bir yolculuk olacak. Hem zaman farkı var hem yaklaşık 20 saatlik yolculuğumuz var'' dedi. Adaptasyon süreci nedeniyle yola erken çıktıklarını anlatan Torunlar, 30 Aralık itibariyle gümrükten motosikletleri çekeceklerini, 1 Ocak'ta sabah erkenden son teknik muayenenin yapılacağını, 3 Ocak'ta da start verileceğini dile getirdi.

Türk bayrağını dalgalandıracağız

BU seneki Dakar Rallisi'ne 49 ülkeden sporcuların katılacağını söyleyen Kutlu Torunlar, ''Bu ülkeler arasında Türkiye olarak bulunmaktan gurur duyuyoruz. İnşallah bitişte Türk Bayrağı'nı dalgalandırırız. Tek amacımız bu. Tabii ki geçen seferki başarıların da üstüne çıkıp bu sefer kategori şampiyonu olmayı istiyoruz'' diye konuştu.Dakar Rallisi'nin 2008'deki 30'uncu yılı startının Lizbon'dan verilmesine 12 saat kala, terör gruplarının tehdidi yüzünden iptal edildiğini hatırlatan Torunlar, bu nedenle 30'uncu yılın Güney Amerika'da yapılacağını anımsattı.

29.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Uzatma golleri çok can yaktı

  TRABZONSPOR HER BRANŞTA ZİRVEYE KOŞUYOR

  Vural: Paramı alamazsam Kocaelispor'da durmam

  Lider Sivasspor'un kalesi emin ellerde

  Arshavin Rusya'nın en iyisi

  Potada toplu sonuçlar

  Dakar yolculuğu başladı

  Hidayet'in 26 sayısı Orlando Magic'e galibiyet getirdi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır