"Gerçekten" haber verir 29 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

TRABZONSPOR HER BRANŞTA ZİRVEYE KOŞUYOR

TRABZONSPOR bu sezon tüm sportif branşlarda zirvede yer aldı. Futbolda A takım 34 puanla ligin ilk yarısını averajla ikinci sırada tamamlarken, PAF ve Süper Genç takımlar ise devreyi lider olarak kapattılar.

Basketbol takımı ilk yarının son maçını kazanarak devreye averajla ikinci sırada girdi.Trabzonspor A takımı, Turkcell Süper Lig'de ilk yarıyı 34 puan ile averajla ikinci sırada kapadı. Sivasspor ile birlikte ilk yarıyı zirvede tamamlayan Bordo-Mavili ekip, 16 maçta, 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Trabzonspor PAF takımı ise 16 hafta sonunda 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 39 puan toplayarak en yakın takipçisi Galatasaray'ın 4 puan önünde ilk sırada yer alıyor.

HER BRANŞTA BAŞARI GELDİ

Süper Gençler Ligi'nde mücadele eden Süper Genç takım da 12 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 29 puan toplayarak ilk sırada bulunuyor. Trabzonspor Basketbol takımı da ligin ilk yarısını 9 galibiyetle, aynı puana sahip olduğu Bornova Belediyesi'nin ardından averajla ikinci sırada tamamladı. Bordo-Mavili kulüp, fatıcılık ve judo branşlarında da başarılı bir dönemi geride bıraktı. Atıcılık takımı 2008 yılında katılmış olduğu Türkiye şampiyonlarında 11 altın, 9 gümüş ve 11 bronz madalya olmak üzere 31 madalya kazandı. Atıcılıkta genç erkeklerde Burak Erkol, yıldız erkeklerde Abdullah Metin, büyük bayanlarda da Tuğba Muhçu Türkiye rekoru kırmayı başardılar.

29.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Uzatma golleri çok can yaktı

  TRABZONSPOR HER BRANŞTA ZİRVEYE KOŞUYOR

  Vural: Paramı alamazsam Kocaelispor'da durmam

  Lider Sivasspor'un kalesi emin ellerde

  Arshavin Rusya'nın en iyisi

  Potada toplu sonuçlar

  Dakar yolculuğu başladı

  Hidayet'in 26 sayısı Orlando Magic'e galibiyet getirdi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır