"Gerçekten" haber verir 30 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Dünya

İSLÂM ÜNİVERSİTESİ’Nİ DE BOMBALADI

İsraİl savaş uçakları, Gazze Şeridi’ndeki İslâm Üniversitesi’ni bombaladı. Hamas tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in kıyı bölgesine yönelik seri hava saldırıları çerçevesinde, Hamas’ın kültürel simgesi olarak kabul edilen İslâm Üniversitesi’ni bombaladığı bildirildi. İsrail ordu sözcüsü, saldırıya ilişkin bir yorumda bulunmazken, görgü şahitleri ise Gazze’deki şehir kampüsünün bir dizi patlamayla sarsıldığını kaydettiler.

İSRAİL: SALDIRILAR GÜNLERCE SÜREBİLİR

İsrail savaş uçaklarının Gazze’ye yönelik hava saldırıları devam ediyor. Gazze’ye yönelik hava saldırıları 4. gününe girerken Filistinli yetkililer şimdiye kadar 307 Filistinlinin hava saldırıları sonucu vefat ettiğini belirtti. Karanlık bastıktan sonra hava saldırılarını arttıran İsrail’in, muhtemel bir kara saldırısına hazırlık yaptığı görüldü. İsrail Başbakanı Ehud Olmert’in sözcüsü Mark Regev, operasyonun, İsrail’in güneyinde yaşayan İsraillilerin, Filistinlilerin sürekli olarak düzenledikleri füze saldırılarının yol açtığı terör ve korkuyu bir daha yaşamamalarını sağlayana kadar süreceğini söyledi. Öte yandan İsrail ordu sözcüsü Avi Benayahu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Operasyon günlerce sürebilir” dedi.

30.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Filistin soykırımını durdurun

  Şiddeti durdurun

  İsrail, Şalit’ini de yaraladı

  Füzeler İsrail ajanlarının işi

  İSLÂM ÜNİVERSİTESİ’Nİ DE BOMBALADI

  Tayland’da “Kırmızı gömlekli” kuşatması

  Pakistan 5.8 ile sallandı

  Lara Bush: Ayakkabı fırlatmak komik değil

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır