"Gerçekten" haber verir 01 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

Ortadoğu’da barış yoksa dünyada huzur olmaz

DIşİşlerİ Bakanı Ali Babacan, İsrail’in Gazze’ye saldırılarıyla ilgili olarak en açık tutumu alan ülkelerden birinin Türkiye olduğunu söyleyerek, “bu olayların sarmal haline gelerek bölgeye yayılma ihtimali riski bulunduğunu ve Ortadoğu’da barış olmazsa dünyada kimsenin huzurlu olamayacağını” söyledi.


Spekülasyonları hazmedemeyiz

Başbakan Erdoğan, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılardan 4 gün önce Olmert’le görüştüğünü hatırlatarak, “Bu görüşmeler üzerindeki spekülasyonlar

Barış için sanayi projesi de durdu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Filistin’in Gazze bölgesinde kurulmaya çalışılan “TOBB Barış için Sanayi Projesi”nin, İsrail’in Gazze'ye


  İnsan Hakları Kurulu İzmir’in suyunu inceleyecek

BaşbakanlIk İnsan Hakları Başkanlığının, İzmir’in içme suyundaki arsenik oranındaki fazlalığın insan hakkı ihlali olup olmadığının araştırılması için İzmir İnsan Hakları İl Kuruluna başvurduğu öğrenildi.


  Gül: Tüm vatandaşlarımız eşit

CumhurbaşkanI Abdullah Gül, Türkiye Cumhuriyeti’ne vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkesin eşit olduğunu vurguladı.


  Bürokratlara kriz işlemiyor

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, krizden etkilenmeyen tek grubun bürokratlar olduğunu söyledi. Bürokrasiyi anlamakta güçlük çektiğini belirten Hisarcıklıoğlu, “2001 krizini gördüm. Bu krizlerde etkilenmeyen tek grup var; o da bürokratlar. Her ayın 15’inde giderler, tıkır tıkır maaşlarını alırlar” şeklinde konuştu.


  Askerî yerlerde sunum yaptım

Ergenekon sanığı Ümit Sayın, zihin kontrolü ve psikolojik savaş konusundaki sunumunu kime hazırladığının sorulması üzerine, bunu birçok yerde gösterdiğini, askerî yerlerde de sunum yaptığını söyledi.


  Hastanelerde “e-randevu” dönemi

SAĞLIK Bakanlığının 2009’da hayata geçirmeyi planladığı projeyle hastanelerden telefonla veya internetten randevu alınabilecek.


  MAZLUMDER: İstifalar yetmez, dostluk grubu feshedilmeli

İSRAİL’İN Filistin’in Gazze şehrine yaptığı saldırıları kınamak amacıyla, TBMM Çankaya kapısı önünde MAZLUMDER tarafından bir protesto eylemi düzenlendi.


  Abdullah Gül, “Ulusal Programı”onayladı

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, Türkiye’nin AB ile ilişkilerinde yol haritası özelliği taşıyan “3. Ulusal Programı” onayladı.


  Seçim yasakları belirlendi

YÜKSEK Seçim Kurulu (YSK), 29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak yerel seçime ilişkin yasakları belirledi.


  Divriği’de trenler çarpıştı

SİVAS’IN Divriği ilçesinde yolcu treni ile yük treni çarpıştı. Kazada, 2 kişi yaralandı.


  TRT’nin Kürtçe yayını bugün başlıyor

TRT’nİn farklı dil ve lehçelerde yayın yapacak çok dilli kanallarından ilki olan TRT-6 yayın hayatına bugün canlı yayınla başlayacak.


  TÜRKİYE KAR ALTINDA, KÖY YOLLARI KAPALI

Kar yağışı ülkenin hemen her yerinde etkisini gösteriyor. Köy yolları kapanıyor, okullar tatil ediliyor.


  EĞİTİME KAR ENGELİ

BartIn’In merkez ilçeye bağlı köylerindeki tüm okullarda eğitime dün ara verildi.


  ULUDAĞ’DA KAR KALINLIĞI 110 SANTİMETREYE ULAŞTI

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da, kar kalınlığı 110 santimetreye ulaştı. ‘’Oteller bölgesi’’nde kar kalınlığı son yağışlarla birlikte 110 santimetreyi buldu.


  2008 İŞTE BÖYLE GEÇTİ

Türkiye ve dünya, 2008 yılında hangi gelişmelere şahitlik etti? Türkiye’de yıl boyunca neler yaşandı, konuşuldu, yazıldı? Yılın en çok dikkat çeken gündem başlıkları neler oldu? İşte ayrıntılar…



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır