"Gerçekten" haber verir 01 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Futbolun kalbi Antalya'da atıyor

TÜRKİYE ve Avrupa'da liglerin ara vermesiyle birçok takım kamp için Antalya'yı tercih etti. Hava koşullarının ve otellerin futbol sahalarının uygunluğu nedeniyle Antalya, yerli ve yabancı takımlar tarafından en çok tercih edilen illerin başında geldi.


Eskişehirspor El Saka ile 1,5 yıllık anlaşma yaptı

ESKİŞEHİRSPOR yönetimi, Gençlerbirliği'nin 34 yaşındaki savunma oyuncusu El Saka ile 1,5 yıllık anlaşma yaptı.

Bolt, 100 metreyi 9.58 saniyede koşmak istiyor

DÜNYANIN en hızlısı Jamaikalı sprinter Usain Bolt, erkekler 100 metrede kırdığı 9,69 saniyelik dünya rekorunu, 9,58'e çekmek istediğini söyledi.


  Sivas'a şampiyonluk görünüyor

TÜRKCELL Süper Lig'in ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Sivasspor'un akşam antrenmanında teknik direktör Bülent Uygun, oyuncularına antrenmanda övgüler yağdırdı. Ligin ilk bölümünü lider tamamlayan Sivasspor, ikinci yarı hazırlıklarını Belek Sueno Otel'in sahasında sürdürüyor.


  Sağlam Bursa'da başarılı olacak

BURSASPOR Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, 2009 yılının Bursaspor için çok iyi geçeceğini belirterek, ''Ertuğrul Sağlam, vizyonu, hedefi olan bir kişiliğe sahip.


  Fenerbahçe kar altında Bursa maçına hazırlanıyor

FENERBAHÇE Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'nda 7 Ocak Çarşamba günü Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.


  Emre Belözoğlu yeni yılda dünya evine girecek

FENERBAHÇELİ futbolcu Emre Belözoğlu, 2008 yılında en sevindiği gelişmenin, Fenerbahçe'ye transferinin olduğunu söyledi.


  Voleybolcu Bahar kimsesiz çocuklara yemek verdi

TÜRK Telekom Bayan Takımı'nda forma giyen milli voleybolcu Bahar Mert, Atatürk Kız Yetiştirme Yurdu ile Saray Rehabiltasyon Merkezi'nden 40 öğrenciye yılbaşı yemeği verdi.


  Bayanlar All-Star kadroları 5 Ocak'ta açıklanacak

TÜRKİYE Bayanlar Basketbol Ligi'nin (TBBL) en iyilerini Samsun'da bir araya getirecek 'Bayanlar All Star-2009'un programı ve yıldızlar karmasının kadrosu, 5 Ocak 2009 Pazartesi günü düzenlenecek basın toplantısında açıklanacak.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır