"Gerçekten" haber verir 01 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Futbolun kalbi Antalya'da atıyor

TÜRKİYE ve Avrupa'da liglerin ara vermesiyle birçok takım kamp için Antalya'yı tercih etti. Hava koşullarının ve otellerin futbol sahalarının uygunluğu nedeniyle Antalya, yerli ve yabancı takımlar tarafından en çok tercih edilen illerin başında geldi.

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, Trabzonspor, Kayserispor, Ankaraspor, Konyaspor, Eskişehirspor ve Antalyaspor, Antalya'da kamplarını sürdürürken, Galatasaray, Beşiktaş, Bursaspor, Hacettepe, Gençlerbirliği, Kocaelispor ve Gaziantepspor'un da kamp için Antalya'ya geleceği bildirildi. Fenerbahçe'nin ise İstanbul'da hava şartlarının kötü olması halinde Antalya'ya geleceği öğrenildi. Sadece Türk takımlarını değil, yabancı takımları da ağırlayan Antalya, Almanya Bundesliga takımlarından Werder Bremen, Bayer Leverkusen, Rus birinci liginin şampiyon takımı ve aynı zamanda Gökdeniz Karadeniz ile Hasan Kabze'nin takımı Rubin Kazan, Hollanda birinci ligi takımlarından Feyenord, SC Heerenveen ve Romen takım Steaua Bükreş'i de misafir edecek.

ÖZEL TURNUVALAR DÜZENLENECEK

Takımların kamp çalışmaları çerçevesinde hazırlık maçları yapılacak, özel turnuvalar düzenlenecek. Bu turnuvalardan 8-12 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek Antalya Cup Futbol Turnuvası'na, Trabzonspor ve Antalyaspor'un yanı sıra Almanya Bundesliga'dan Nürnberg ve Hollanda Birinci Ligi'nden SC Heerenveen takımları katılacak. Turnuvadaki maçlar, Mardan spor kompleksinde oynanacak. Antalya'da düzenlenecek ikinci özel turnuva Radyospor Kupası'nda da 11 Ocakta Galatasaray Alman Bayer Leverkusen takımıyla, Bursaspor Werder Bremen ile karşılaşacak. İki maçın galipleri ve mağlupları, 13 Ocakta turnuvanın son maçlarında mücadele edecek.

CAPELLO SEMİNERDE KONUŞACAK

Öte yandan, iki yılda bir düzenlenen Teknik Direktörler Gelişim Semineri de 12-13 Ocak 2009 tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek. Seminerde Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones ve İngiltere Ulusal Takım Teknik Direktörü İtalyan Fabio Capello konuşma yapacak.

01.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Futbolun kalbi Antalya'da atıyor

  Eskişehirspor El Saka ile 1,5 yıllık anlaşma yaptı

  Bolt, 100 metreyi 9.58 saniyede koşmak istiyor

  Çelik, Boşat ve Aydın gözlemcilikten istifa etti

  Sivas'a şampiyonluk görünüyor

  Sağlam Bursa'da başarılı olacak

  Fenerbahçe kar altında Bursa maçına hazırlanıyor

  Emre Belözoğlu yeni yılda dünya evine girecek

  Voleybolcu Bahar kimsesiz çocuklara yemek verdi

  Bayanlar All-Star kadroları 5 Ocak'ta açıklanacak

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır