"Gerçekten" haber verir 11 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Dünya

Gazze’ye Türk askeri

Avrupalı diplomatlar, Gazze Şeridinin güneyinde Mısır’a açılan Refah kapısı ile İsrail’e açılan Kerem Shalom kapısını da kapsayan üçgen şeklindeki bölgeye Türk ve Fransız gözlemciler yerleştirilmesini düşünüyor.


“KİMSENİN ONAYINA İHTİYACIMIZ YOK”

İsrail İçişleri Bakanı Meir Şeetrit, “İsrail’in güneyinde oturanları roketlere karşı savunmak için kimsenin onayına ihtiyacımız yok. Bu konuda Amerika

Katliama devam

Uluslararası kamuoyunun ve Birleşmiş Milletler’in ateşkes çağrılarını reddeden İsrail, saldırılarını sürdürüyor. İsrail ordusu, önceki geceden bu yana


  İran için önce diplomasi

ABD’de başkanlık koltuğuna oturmaya hazırlanan Barack Obama, İran’ı gerçek bir tehdit olarak gördüğünü, ancak sorunun diplomatik yoldan çözümüne öncelik verilmesinden yana olduğunu söyledi.


  İsrail saldırıya devam ediyor

ULUSLARARASI kamuoyunun ve Birleşmiş Milletler’in ateşkes çağrılarını reddeden İsrail, Gazze operasyonunu sürdürüyor.


  Bahçede oturan aileyi vurdular: 9 ölü

GAZZEŞeridi’ne yönelik operasyonunu sürdüren İsrail ordusu, Cebeliye kampında yine sivilleri vurdu.


  Ahmedinejad ile Chavez Gazze’yi görüştü

İRAN Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ve Venezüela Devlet Başkanı Hugo Chavez, İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarıyla Gazze Şeridi’ndeki insanlık trajedisi konularında fikir teatisinde bulundu.


  Malki: İsrail ve Hamas saygısızlık ediyor

FİLİSTİN Dışişleri Bakanı Riyad Malki, İsrail ve Hamas’ın, BM Güvenlik Konseyinin Gazze’de acil ateşkes çağrısına uymayarak saygısızlık ettiğini söyledi.


  Abbas: İsrail, ateşkesi kabul etmek zorunda

FİLİSTİN Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail’in, Gazze Şeridi’ndeki çatışmanın durması için Mısır’ın girişimiyle yapılacak ateşkes anlaşmasını kabul etmek zorunda olduğunu söyledi.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır