"Gerçekten" haber verir 11 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

İKİ ALBAY, İKİ ÜSTEĞMEN

Zekeriya Öz dahil, beş Cumhuriyet savcısı tarafından sorgulanan Albay C.K, Albay M.K, Üsteğmen T.Ö.K ve Üsteğmen M.S. hakkında, “Ergenekon terör örgütüne üye olmak” gerekçesiyle tutuklanmaları talebiyle sevk edildikleri İstanbul nöbetçi 9. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklama kararı verildi.


SAVCI ÖZ, İSTANBUL EMNİYETİNİ ZİYARET ETTİ

BU ARADA Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nden ayrılan ‘’Ergenekon’’ soruşturmasını yürüten savcılardan Zekeriya Öz, kendisine yeni tahsis edilen zırhl

Suikast listesi ele geçirildi

Zekeriya Öz dahil, beş Cumhuriyet savcısı tarafından sorgulanan Albay C.K, Albay M.K, Üsteğmen T.Ö.K ve Üsteğmen M.S. hakkında, “Ergenekon terör örgüt


  Gül: Özgür basın, demokrasinin temel unsurlarından biri

CumhurbaşkanI Abdullah Gül, ‘’Demokrasinin temel unsurlarından biri de hiç şüphe yoktur ki özgür bir basının mevcudiyetidir’’ dedi.


  Kazılara devam edildi

“Ergenekon”’ soruşturması kapsamında, Ankara’da Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) ve Söğütözü ile Hatay’ın Kumlu ilçesi Muharrem köyündeki arama kazılarına dün de devam edildi.


  Doğalgaz indirimi ay sonunda

Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, doğalgazda fiyat indirim oranını ay sonunda belirleyeceklerini söyledi.


  En pahalı benzin bizde

Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Türkiye’nin yüksek vergi ve kâr marjları sebebiyle Avrupa’da en pahalı akaryakıt tüketen ülke olduğunu bildirdi.


  Sözleşmeli personele yüzde 4 zam

SÖZLEŞMELİ olarak çalıştırılan personelin maaşları yüzde 4 arttırıldı.


  Hamassız çözüm olmaz

SETA Vakfı tarafından düzenlenen “Gazze saldırısı ve Filistin’in Geleceği” başlıklı panelde konuşan Filistin’in Ankara Büyükelçisi Nabil Maruf, İsrail’in Gazze’de nihaî amacının Filistin’i ikiye bölmek olduğunu söyledi.


  Kadınlar, Filistin’de barış için toplandı

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde “Filistin’de Barış İçin Kadınlar Toplantısı” düzenlendi.


  Vahşete karşı yola çıktılar

“FİLİSTİN İçin Ben de Varım” sloganıyla Suriye -İsrail sınırındaki Golan Tepelerine kadar gitmeyi ve orada saldırıları protesto etmeyi hedefleyen konvoy dün saat 9:00’da Vatan Caddesinden hareket etti.


  Vatandaşı ilâçsız bırakmayız

SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) Genel Sağlık Sigortası Genel Müdür Vekili Dr. Sami Türkoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sağlık Sektör Kurulu Genişletilmiş İstişare Toplantısı çerçevesinde düzenlenen panelde konuştu.


  Hasta da, eczacı da mağdur

MUAYENE ücretini ilaç parasıyla birlikte hastadan alan eczacılar, zarar ettiklerini öne sürerek bu uygulamanın iptal edilmesini istiyor.


  Metrobüs Şubat’ta Kadıköy’de

METROBÜSÜN Söğütlüçeşme seferleri önümüzdeki ay başlıyor.


  Samandıra’da ‘Büyük’ değişim

İSTANBUL'UN parlayan yıldızı Samandıra, Belediye Başkanı Yusuf Büyük’ün hayata geçirdiği icraatlarla yeni cazibe merkezi haline geldi. Başkan Yusuf Büyük yaptığı açıklamada, görev yaptığı 5 yıllık dönemde gerçekleştirdiği hizmetlerini anlattı.


  Özürlülere eğitimin desteği arttı

ÖZEL eğitim okulları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde özürlü bireylere 2009 yılında bütçeden bireysel eğitim için aylık 304 TL, grup eğitimi için de 87 TL destek sağlanacak.


  Öğrencilerden Filistin’e tedavi için yardım

BİTLİS'TEKİ Özel Selahaddin Eyyubi Lisesi ile Özel Reşat Kazancı İlköğretim Okulu öğrencileri, topladıkları 4 bin 500 lirayı Filistin’deki çocukların tedavisi için gönderdi.


  600 bin öğretmenimiz var

MİLLÎ Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı okullarda 584 bin 816 öğretmenin, müdür ve müdür yardımcısı olmak üzere 50 bin 525 yöneticinin görev yaptığı bildirildi.


  Yabancı dilde eş değerlik puanları yeniden belirlendi

Yükseköğretım Kurulu (YÖK), yabancı dil sınavlarının eşdeğerlik puanlarını ayrıntılı olarak yeniden belirledi.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır