"Gerçekten" haber verir 11 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Yusuf: Doğuştan Beşiktaş'lıyım

BEŞİKTAŞ'IN sürpriz bir şekilde Bursaspor'dan renklerine bağladığı Yusuf Şimşek, ilk röportajında ilginç sözler söyledi.


Bursa'dan Yusuf savunması

BURSASPOR Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Yusuf Şimşek'in Beşiktaş'a transferinin ardından, Trabzonspor Kulübu tarafından yapılan açıklamalarla ilgili,

G.Saray otel sahasında ligin 2. yarısına hazırlanıyor

DEVRE arası hazırlık çalışmaları ve TRT Radyospor Cup'a katılmak için Antalya'da bulunan Galatasaray, çalışmalarını sürdürüyor.


  Gökhan Ünal: F.Bahçe'yi yenmeliyiz

TRABZONSPOR'UN golcü oyuncusu Gökhan Ünal, ligin ikinci yarısının ilk haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda yapacakları maça galibiyet için gideceklerini söyledi.


  G.Birliği Hollanda'da oynayan gurbetçi Hurşit Meriç'i aldı

GENÇLERBİRLİĞİ, Hollanda Birinci Lig ekiplerinden ADO Den Haag'da forma giyen Türk futbolcu Hurşit Meriç ile prensipte anlaştı.


  Macar futbolcular Antalya kampı için sabırsızlanıyor

MACARİSTAN'DA son iki haftadan bu yana yaşanan dondurucu soğuklardan bıkan futbolcular, kendilerini bir an önce Antalya'ya atmak için gün saymaya başladı.


  Zico CSKA Moskova'ya imza attı

ÖZBEKİSTAN'IN Bunyodkor takımını ile yollarını ayıran Brezilyalı çalıştırıcı Arthur Zico Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile anlaştı.


  Hidayet yine coştu

NBA'DE Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, Türk oyuncu Zaza Pachulia'nın oynamadığı maçta sahasında Atlanta Hawks'ı 121-87 yendi. Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 25 dakika sahada kalan temsilcimiz Hidayet Türkoğlu, 21 sayı, 6 ribaunt ve 4 asistlik performans sergileyerek takımını galibiyete taşıyan isim oldu.


  AND DAĞLARI'NDA ZORLU YARIŞ

30. Dakar Rallisi'nin 7. etabı geçilirken, Jim Beam Türk Takımı'ndan Kemal Merkit, bu etabı 87. sırada, Kutlu Torunlar ise 124. sırada tamamladı.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır