"Gerçekten" haber verir 27 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Yattara: Şampiyon oluruz

TRABZONSPOR'UN yıldız futbolcusu İbrahim Yattara, Fenerbahçe maçında ortaya koydukları oyunu sürdürmeleri halinde sezon sonuda şampiyon olacaklarını söyledi. İstanbul'da bir inşaat şirketinin tanıtım toplantısına katılan golcü futbolcu, Fenerbahçe karşısında birçok gol pozisyonlarına girmelerine rağmen galibiyeti getirecek golü bulamadıklarını belirtti. Gineli futbolcu, "Futbol ilginç bir oyun. Bazen iyi oynuyorsunuz ancak golü bulamıyorsunuz. Ben de sahada çok iyi oynadığımı düşünüyorum. Ama gol atamadım oldukça üzgünüm. Futbolda böyle şeyler oluyor. Artık o maç bitti. Ankaraspor ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz" diye konuştu.

KAPTAN HÜSEYİN: KAZANACAK FUTBOL OYNADIK

Trabzonspor'un takım kaptanı Hüseyin Çimşir ise, Fenerbahçe maçında kazanacak bir futbol ortaya koyduklarını, ancak sonuca ulaşamadıklarını söyledi. Hüseyin, Fenerbahçe deplasmanına kazanmak için gittiklerini ifade ederek, ''Ancak kazanamadık. Bazen futbol şansı sizden yana olmaz. Bazen topu içeriye sokma şansınız da olmaz. Biz Trabzonspor olarak, içeride ve dışarıda her maçı kazanmak için oynuyoruz ama 1 puan da 1 puandır'' dedi. Aldıkları bu beraberlikle Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkını koruduklarını vurgulayan Hüseyin, ''Biz çok uzun vadeli hesap yapmıyoruz. Maç maç gidiyoruz ve her maça final maçı olarak bakıyoruz. Şampiyonluk yarışında görünen 4-5 takım sonuna kadar gidecek gibi gözüküyor. Rakiplerimiz çok umurumuzda değil. Biz kendi işimize bakıyoruz. Umarım bu sezon arzuladığımız ve istediğimiz şampiyonluğa ulaşırız'' diye konuştu.

27.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  CENTİLMEN OL, ÖDÜLÜ KAP

  F.Bahçe'ye takviye şart

  Yattara: Şampiyon oluruz

  Vehbi Emre'de takım halinde şampiyon olduk

  G.Saray Ümit Karan için Federasyon'a başvurdu

  A Millîler 11 Şubat'ta Fildişi Sahili ile oynayacak

  F.Bahçe ve Trabzon futbol şöleni yaşattı

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  HAFTANIN PROGRAMI

  PUAN DURUMU

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır