"Gerçekten" haber verir 14 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Alex gözünü rekora dikti

FENERBAHÇE kaptanı Alex de Souza, teknik direktör Luis Aragones ile arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra bir tartışma ve problem olmadığını söyledi. FB TV'de Fatih Demirkol'un hazırlayıp sunduğu ''Kaptan Köşkü'' programında konuşan Alex, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra Aragones ile aralarının bozulduğu yolunda medyada çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine, ''Kesinlikle böyle bir şey yok. Hiçbir zaman Aragones ile aramda problem olmadı. Belediye maçından sonra, yenilenme antrenmanında birlikte fotoğrafımızı çekip, yalan ve gerçek olmayan haberler yapıldı, ama aramızda ne tartışma, ne de problem söz konusu'' dedi.


F.Bahçe, Hacettepe önünde kötü gidişe son verecek mi?

TÜRKCELL Süper Lig'de son 3 maçta galibiyet alamayan Fenerbahçe, bugün Hacettepe ile yapacağı lig maçında kötü gidişine son vermek istiyor.

G.Saray deplasmanda Antalya sınavına çıkıyor

ANTALYASPOR ile Galatasaray bugün lig tarihinde 28. kez karşı karşıya gelecek. Atatürk Stadında saat 15.00'de başlayacak karşılaşmayı Halis Özkahya yö


   BANK ASYA 1. LİG'DE PROGRAM


  F.Bahçe Caferağa'da G.Saray'ı ağırlıyor

TÜRKİYE Bayanlar Basketbol Ligi'nin 16. haftası bugün derbi heyecanına sahne olacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.


  F.Bahçe'de üniversite kurma projesi

FENERBAHÇE Kulübü'nde sık sık gündeme gelen üniversite kurma projesi için girişimler sürüyor.


  Beşiktaş risk almalı

Haftanın zorlu mücadelesi yaklaşırken 2 takımda artık son kozlarını oynuyorlar. Her ikisi için çok önem arz eden ve özellikle Beşiktaş açısından telafisi olmayan zor bir dönemece giriyoruz.


  Beşiktaş, lider Efes'i konuk ediyor

BEKO Basketbol Ligi'nde 19. haftanın en önemli maçında Beşiktaş Cola Turka ile lider Efes Pilsen, bugün karşı karşıya gelecek.


  Filede Eczacıbaşı-Telekom derbisi

AROMA Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde zirveyi ilgilendiren önemli maçta Eczacıbaşı Zentiva ile Türk Telekom, bugün İstanbul'da karşı karşıya gelecek.


  AROMA Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde zirveyi ilgilendiren önemli maçta Eczacıbaşı Zentiva ile Tü

BASKETBOL ULEB Avrupa Ligi 2. tur gruplarında 3. hafta mücadeleleri de geride kaldı.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır