"Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Beşiktaş 2009'da tutulmuyor

TÜRKCELL Süper Lig'de deplasmanda Gaziantepspor'u 3-0 yenerek şampiyonluk şansını sürdüren Beşiktaş'a 2009 yılı uğurlu geldi.

2008 yılını 4-2'lik Galatasaray yenilgisi ile kapayan siyah-beyazlılar, 2009'da ise henüz yenilgi yüzü görmedi. 2009 yılında Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda toplam 9 maç yapan siyah-beyazlılar, bunların 7'sini kazanırken, 2'sinde ise berabere kaldı. Yeni yılda rakip fileleri 15 kez havalandıran ''Kara Kartallar'', kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Lig'de oynadığı 5 maç içinde sadece Trabzonspor karşısında 1 gol yiyen siyah-beyazlılar, Fortis Türkiye Kupası'nda ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Antalyaspor karşılaşmalarında 1'er gole engel olamadı. Siyah-beyazlılar, oynadığı 9 resmi maçın sadece 1'inde gol atmayı başaramazken, diğer 8 maçta rakip fileleri havalandırdı. Beşiktaş'ın 2009 yılında tek gol atamadığı karşılaşma, Turkcell Süper Lig'de golsüz berabere sonuçlanan Konyaspor maçı oldu. Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de 2009 yılında toplam 5 karşılaşma oynadı. 5 maçta 3 galibiyet alan siyah-beyazlılar, 2 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, ligde 6 gol atarken, kalesinde sadece 1 gol gördü. Denizlispor, Antalyaspor ve son olarak da Gaziantepspor maçlarından 3'er puan alan ''Kara Kartallar'', Konyaspor ve Trabzonspor karşısında ise berabere kaldı. Siyah-beyazlılar, Fortis Türkiye Kupası'nda ise 2009'da oynadığı 4 maçı da kazandı. Grup maçlarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Gaziantepspor'u yenen Beşiktaş, çeyrek finalde ise 2 maçta da Antalyaspor'u mağlup ederek yarı finale yükseldi. Siyah-beyazlılar, kupada 9 gol atıp, 2 gol yedi.

22.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş 2009'da tutulmuyor

  Nobre Beşiktaş'ta kalacak

  G.Antepli futbolcular: Tabata'sız olmuyor

  BEŞİKTAŞ LİDERİNİ BULDU: FABİAN ERNST

  G.Saray Kocaeli önünde farklı galibiyet arıyor

  Lider Sivasspor evinde Eskişehirspor'la oynuyor

  Emekli imam voleybolcu kızlara dua ettirdi

  Emin Cankurtaran bugün toprağa verilecek

  TÜRKCELL SÜPER LİG'DE BUGÜN

  BANK ASYA 1. LİG'DE BUGÜN

  Hidayet Magic'i sırtladı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır