"Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Nobre Beşiktaş'ta kalacak

BEŞİKTAŞ Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Gaziantepspor karşısında ortaya konan futbol ve alınan farklı galibiyetin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Levent Erdoğan, Gaziantepspor karşısındaki galibiyetle, Trabzonspor karşısında ortaya koydukları futbolun tesadüfi olmadığını gösterdiklerini ifade ederek, şöyle konuştu: ''Şekerin ve unun hazır bulunduğu futbol mutfağımızda, teknik direktörümüz ve futbolcularımız helvayı yapmayı başarmışlardır. Sanıyoruz ki bunları takip eden maçlarda, bu helvayı aynı lezzet ve güzellikte başarıyla yapmaya devam edeceklerdir. En sonunda da şampiyonluk sofrasında bu helvayı tüm taraftarlarımıza sunacaklardır.'' Önlerinde zorlu maçlar bulunduğunu kaydeden Erdoğan, ''Şampiyonluk havasına girmiş değiliz, ama şampiyonluk inancı ve azmini taşır hale gelmiş durumdayız. Bundan sonraki maçlarımızı aynı güzellik, ciddiyet ve inanış içerisinde, mümkün olduğunca az puan kaybederek oynamaya çalışacağız. Mücadele ettiğimiz her iki kulvarda da başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız'' şeklinde konuştu.

MUSTAFA DENİZLİ'YE ÖVGÜ

Levent Erdoğan, teknik direktör Mustafa Denizli'ye de değinerek, şu ifadeleri kullandı: 'Teknik direktörümüzün takım üzerinde uyguladığı taktik de maç boyunca kendisini göstermiş bulunmaktadır. Hocamızın hırsı, coşkusu ve başarıya inanmış davranışları galibiyette büyük rol oynamıştır. Buna ilave olarak futbolcularımız Denizli'den aldıkları taktiği, aynı coşku, heyecan ve inanmışlıkla sahaya taşımışlar ve başarı göstermişlerdir.'' Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Brezilya asıllı futbolcu Mert Nobre'nin siyah-beyazlı kulüpte kalacağını belirten Erdoğan, golcü futbolcunun jübilesini de siyah-beyazlı kulüpte yapacağını savundu. Levent Erdoğan, taraftarların, yönetimin, teknik heyetin ve futbolcu arkadaşlarının Nobre'yi sevdiğini ifade ederek, ''Nobre de Beşiktaş'ı, taraftarları sevip saymaktadır. Nobre takımda kalacaktır. Gerek Nobre, gerek yönetimimiz karşılıklı olarak anlayış göstererek bu işi sonlandıracak ve Nobre'nin Beşiktaş'ta kalması sağlanacaktır. İnanıyoruz ki Nobre, jübilesini Beşiktaş kulübünde yaparak futbola veda edecektir'' diye konuştu.

ERNST, HELVAYA TAT KATTI

Yeni transfer Fabian Ernst'e de övgüler yağdıran ve başarılı olduğunu anlatan Erdoğan, ''Ernst, helvaya tat katmıştır'' dedi. Erdoğan, ''Aldığı parayı hak edeceği yolunda bize ümit verdi. Aradığımız bir adamdı. Ciddiyeti, mücadelesi ve tecrübesiyle çok başarılı bir transfer olduğunu kanıtladı'' diyerek sözlerini tamamladı.

22.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş 2009'da tutulmuyor

  Nobre Beşiktaş'ta kalacak

  G.Antepli futbolcular: Tabata'sız olmuyor

  BEŞİKTAŞ LİDERİNİ BULDU: FABİAN ERNST

  G.Saray Kocaeli önünde farklı galibiyet arıyor

  Lider Sivasspor evinde Eskişehirspor'la oynuyor

  Emekli imam voleybolcu kızlara dua ettirdi

  Emin Cankurtaran bugün toprağa verilecek

  TÜRKCELL SÜPER LİG'DE BUGÜN

  BANK ASYA 1. LİG'DE BUGÜN

  Hidayet Magic'i sırtladı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır