08 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

İlk derbi 5. hafta: G.Saray-Beşiktaş

TÜRKCELL Süper Lig'de 2009-2010 sezonu fikstürü çekilirken, sezonun ilk derbi maçı, 5. haftada Galatasaray ile Beşiktaş arasında Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak. Sezondaki ikinci derbi maç 10. haftada Kadıköy'de, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak.

Ligin ilk yarısındaki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi ise 13. haftada BJK İnönü Stadı'nda yapılacak. Öte yandan, 9. haftada Galatasaray-Trabzonspor, 12. haftada Trabzonspor-Beşiktaş, 17. haftada da Trabzonspor-Fenerbahçe maçları oynanacak. Sivasspor ise 2. haftada Fenerbahçe, 11. haftada Galatasaray ile deplasmanda, 14. haftada da Beşiktaş ile Sivas'ta karşı karşıya gelecek. Öte yandan Turkcell Süper Lig'de sezon 7 Ağustos'ta başlayacak ve 20 Aralık'ta yapılacak 17. hafta maçlarının ardından ilk yarı sona erecek. Ligin ikinci yarısı 22 Ocak'ta 18. hafta maçlarıyla başlayacak ve 2009-2010 sezonu 16 Mayıs 2010'da bitecek.

3 BÜYÜKLERİN DEĞERLENDİRMESİ Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, sezonun hayırlı olmasını dileyerek, "Geçen yıl olduğu gibi bu yılda güzel bir lig geçmesini diliyorum. Bizim her zaman hedefimiz şampiyonluktur. Lige İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayacağız. Belediye ekibi, bize her zaman ters geliyordu bu sezon onları yenerek lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon oldukça ve çekişmeli bir lig izledik. Şaibesiz ve ve dedikodusuz bir şampiyonluk kazandık. Aynı başarıyı bu yılda tekrarlamak istiyoruz" diye konuştu.

KOCAMAN: FİKSTÜR ÖNEMLİ

Fenerbahçe Kulubü Sportif Direktörü Aykut Kocaman da, fikstürün önemli olduğunu belirterek, "Maçı ne zaman ve hangi şartlarda oynayacağınız önemlidir. Denizlispor maçıyla lige başlayacağız. Sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Fikstürün büyük avantajı oluyor" dedi. KGalatasaray Kulubü Müsabaka ve Dış İlişkiler Sorumlusu Yeşim Toroslu da, her zaman olduğu gibi Galatasaray'ın bu yılda hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

08.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  2009 - 2010 İlk Yarı Fikstürü

  İlk derbi 5. hafta: G.Saray-Beşiktaş

  Alex: F.Bahçe'ye gelmemde Daum önemli bir rol oynadı

  Beşiktaş Quaresma'ya talip

  Sofuoğlu Ankara'daki festivalda nefes kesti

  Ersan NBA'e dönüyor

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.