08 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Beşiktaş Quaresma'ya talip

BEŞİKTAŞ'IN, Inter'in Portekizli kanat oyuncusu Ricardo Quaresma ile ilgilendiği iddia edildi. Goal.com'un haberine göre, ''ayakdışı vuruşun ustası'' Quaresma, siyah-beyazlıların ''radarına'' girdi.

Beşiktaş yönetimi, geçen sezon Inter'de varlık gösteremeyip, ara transfer döneminde Chelsea'ye kiralanan Portekizli futbolcuya 11 milyon avro teklif etmeye hazırlanıyor. Porto'dan geçen yıl 18,6 milyon avroya Inter'e transfer olan Quaresma, mavi-siyahlılarda varlık gösteremeyip, maçları yedek kulübesinde geçirmişti. Ocak ayında Chelsea'ye kiralanan Quaresma, Londra kulübünde de göze girememişti.

TELLO, YUSUF VE NOBRE'DEN ŞIK GOLLER

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular koşu, tempolu koşu ve tek pas çalışmalarının ardından minyatür kale ve yarım sahada çift kale maç yaptı. Minyatür kale maçta, siyah-beyazlı oyuncular Tello, Yusuf ve Nobre'nin attıkları şık goller dikkati çekti. Antrenmanın ilk bölümünde kaleciler, kaleci antrenörü Zafer Öğer yönetiminde takımdan ayrı çalıştı. Bu arada izinli olan yeni transfer Rıdvan çalışmalara başlarken, ameliyat olmak için İspanya'ya giden Delgado ile tedavileri süren İbrahim Toraman ve Ekrem antrenmana katılmadı. Sıcak havada gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, verilen aralarda bol bol su tüketti. Oyuncular çalışmadan sonra da buzla doldurulan yürüme havuzuna girerek serinlemeye çalıştı. Siyah-beyazlı takımda adalesinde sertleşme olan kaleci Rüştü dinlendirildi. Salonda masaj yaptırdıktan sonra dinlenen tecrübeli kalecinin, akşam yapılan antrenmana katıldığı bildirildi.

08.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  2009 - 2010 İlk Yarı Fikstürü

  İlk derbi 5. hafta: G.Saray-Beşiktaş

  Alex: F.Bahçe'ye gelmemde Daum önemli bir rol oynadı

  Beşiktaş Quaresma'ya talip

  Sofuoğlu Ankara'daki festivalda nefes kesti

  Ersan NBA'e dönüyor

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.