17 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

DENİZLİ: 5 YIL SÖZÜ VERMEM

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in 5 yıl şampiyonluk sözü vermesiyle ilgili, ''Şampiyonluk sözleri başkanlara aittir'' dedi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanda gazetecilerle bir süre sohbet eden Denizli, ''Başkan 5 sene şampiyonluk sözü verdi. Siz de söz veriyor musunuz'' sorusu üzerine, ''O sözler başkanlara aittir. Başkanın kendi yaptığı değerlendirme olabilir'' dedi. Denizli, bir gazetecinin, ''Siz bir seneden fazla sözleşme yapmıyorsunuz? En fazla bir sene mi söz veriyorsunuz?'' sorusu üzerine gülerek, ''Tek tek'' dedi ve gazetecilerin yanından ayrıldı. Mustafa Denizli, İran'ın İstiklal takımıyla yeni formaların henüz mağazalarda satılmaya başlamaması nedeniyle şu anda oynayamadıklarını söyledi.İstiklal ile lig başladıktan sonra karşılaşabileceklerini belirten Denizli, ''Programda bir sıkıntı olmazsa, lig başladıktan 2-3 hafta sonra bir çarşamba günü İstanbul'da İstiklal ile oynamayı planlıyoruz'' diye konuştu.

GRİP OLAN FERRARİ'YE SERUM TAKILDI

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken, yeni transfer Matteo Ferrari, hastalığı nedeniyle çalışmaya katılamadı. Teknik direktör Mustafa Denizli, Ferrari'de birkaç gündür enfeksiyon olduğunu belirterek, ''Antrenmana çıkmayan Ferrari'de enfeksiyon var. Akşam biraz fazlalaştı ve serum takıldı'' dedi. İtalyan futbolcunun gribal enfeksiyon geçirdiği bildirildi.

YENİ SEZON FORMALARI TANITILIYOR

Beşiktaş Futbol Takımı'nın 2009-2010 sezonunda giyeceği formalar, bugün düzenlenecek etkinlikle tanıtılacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 20.00'de başlayacak defileyle yeni formaların tanıtımı yapılacak. Formalar, yeni sponsor Adidas ve Kartal Yuvası ile beraber 3 farklı model olarak hazırlandı. Formalar, tanıtımın hemen ardından tüm Türkiye'deki Kartal Yuvası mağazaları ve www.kartalyuvasi.com.tr online satış sitesinde satışa çıkarılacak.

17.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  DENİZLİ: 5 YIL SÖZÜ VERMEM

  Broos: Trabzon çok profesyonel bir kulüp

  F.BAHÇE'NİN İSTEDİĞİ LUCİO İNTER'E GİDİYOR

  ALİ SAMİ YEN'DE ESKİ AÇIK TRİBÜN KAPATILACAK

  MİLLİ BASKETBOLCU FATİH SOLAK KEPEZ'LE ANLAŞTI

  KAYSERİSPOR 3-0 MAĞLUP

  Hidayet: NBA'e gelecek Türk oyunculara yardımcı olacağım

  KALP KRİZİ GEÇİREN LUCESCU AMELİYAT EDİLDİ

  A Millîler Ukrayna ile özel maç oynayacak

  Türkiye Dağ Koşusu Akseki'de yapılacak

  Deniz Kuvvetleri Yat Yarışı start alıyor

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.