17 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Broos: Trabzon çok profesyonel bir kulüp

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Hugo Broos, hedefinin, kendisinden önce takımda görev alan Belçikalı teknik adamların yaptığından daha iyisini yapmak olduğunu bildirdi.

Broos, Trabzonspor Dergisi'ndeki yazısında, göreve başlamadan önce de Trabzonspor'u bildiğini, ancak kulübün bünyesine girdikten sonra daha iyi tanıma fırsatı bulduğunu belirtti. Oldukça profesyonel bir kulüpte çalıştığını ifade eden Broos, ''Gerçekten etkilenmiş durumdayım. Hedefim benden önce görev alan Belçikalı teknik adamların yaptığından daha iyisini yapmak olacak. Ortada 25 yıllık bir şampiyonluk özlemi olduğunun da bilincindeyim. Bunu sonlandırabilmek için elimden gelen gayreti göstereceğim'' dedi.

Bu doğrultuda üzerinde bir baskı hissetmediğini kaydeden Broos, ''Çünkü Anderlecht ve Brugge gibi büyük kulüplerde çalıştım. Oralarda da baskı söz konusuydu. Böyle ortamlara alışığım'' diye konuştu. En büyük destekçileri olan ''12. adam'' konusunun son derece önemli olduğunu vurgulayan Broos, şunları kaydetti: ''Onlar bizi destekleyecek bizler de onlara layık olmaya çalışacağız. Takım hakkında bilgi edinmiştim, gelmeden tanıdığım oyuncular vardı. Geldikten sonra da kamp süresince daha yakından gözlem fırsatı buldum. Oynayacağımız hazırlık maçlarının ardından performans değerlemesini tam anlamıyla yapabileceğiz.''

Broos, taraftarlardan tek ricasının özellikle bu sezon, zorluk yaşadıkları anlarda takıma mümkün olan en büyük desteği vermeleri olduğunu anlatarak, ''Eğer zor anlarda bu desteği arkamızda hissedebilirsek takım tüm baskıyı ve zorluğu üzerinden atabilecektir. Bu da başarımızın en önemli anahtarı olacaktır'' ifadelerini kullandı.

17.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  DENİZLİ: 5 YIL SÖZÜ VERMEM

  Broos: Trabzon çok profesyonel bir kulüp

  F.BAHÇE'NİN İSTEDİĞİ LUCİO İNTER'E GİDİYOR

  ALİ SAMİ YEN'DE ESKİ AÇIK TRİBÜN KAPATILACAK

  MİLLİ BASKETBOLCU FATİH SOLAK KEPEZ'LE ANLAŞTI

  KAYSERİSPOR 3-0 MAĞLUP

  Hidayet: NBA'e gelecek Türk oyunculara yardımcı olacağım

  KALP KRİZİ GEÇİREN LUCESCU AMELİYAT EDİLDİ

  A Millîler Ukrayna ile özel maç oynayacak

  Türkiye Dağ Koşusu Akseki'de yapılacak

  Deniz Kuvvetleri Yat Yarışı start alıyor

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.