17 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Hidayet: NBA'e gelecek Türk oyunculara yardımcı olacağım

POLONYA'DA, eylül ayında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek (A) Milli Erkek Basketbol Takımı'nın kaptanı Hidayet Türkoğlu, Türk halkını mutlu edecek sonuçlar almayı istediklerini söyledi.

Hidayet, yaptığı açıklamada, zorlu bir turnuvaya katılacaklarını, ama takım olarak geçen seneden daha iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, ''İnşallah bu sene de Temmuz'un 24'ünde başlayıp, Eylül'ün 22'sine kadar iyi bir hava yakalarız. Firesiz bir şekilde tam kadro halinde maçlara çıkıp, bize yakışan basketbolu oynayıp, inşallah iyi bir derece ile ülkemize döneriz'' dedi.

MEHMET OKUR ŞANSSIZDI

Mehmet Okur ile ilgili bir soruyu da cevaplayan Hidayet, bu konuda fazla yorum yapmak istemediğini, ancak Mehmet Okur'un yaşadığı bazı şanssızlıklar nedeniyle milli takımda yer alamadığını dile getirdi. Hidayet, ''Normal sezonda, play-off'larda sakatlıklar yaşadı. Bu yazı da tedaviyle geçirecek. Burada olmayı çok istedi ama bazı şanssızlıklardan dolayı olamadı. O yüzden inşallah hem kendisini en iyi duruma getirir, hem de ailesiyle iyi vakit geçirir ve onun için güzel bir yaz olur'' ifadelerini kullandı.Hidayet, takıma davet edilen oyuncuların da milli takımda oldukları için çok mutlu olduğunu kaydederek, ''Bu formayı şerefle taşıyacaklardır. Bence sadece buna konsantre olmamız gerekir.Mehmet Okur, Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu sayılı yıldızlardan birisidir. Türkiye'yi NBA'de en iyi şekilde temsil ediyor'' diye konuştu. NBA'de forma giymek isteyen genç Türk oyuncularla ilgili bir soru üzerine Hidayet Türkoğlu, bu isimlerin kararlarını net olarak vermeleri ve bunda da geç kalmamaları gerektiğini söyledi. Hidayet Türkoğlu, ağabeyleri olarak, NBA'e gelmeleri halinde onlara yardımcı olacaklarını belirtti.

17.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  DENİZLİ: 5 YIL SÖZÜ VERMEM

  Broos: Trabzon çok profesyonel bir kulüp

  F.BAHÇE'NİN İSTEDİĞİ LUCİO İNTER'E GİDİYOR

  ALİ SAMİ YEN'DE ESKİ AÇIK TRİBÜN KAPATILACAK

  MİLLİ BASKETBOLCU FATİH SOLAK KEPEZ'LE ANLAŞTI

  KAYSERİSPOR 3-0 MAĞLUP

  Hidayet: NBA'e gelecek Türk oyunculara yardımcı olacağım

  KALP KRİZİ GEÇİREN LUCESCU AMELİYAT EDİLDİ

  A Millîler Ukrayna ile özel maç oynayacak

  Türkiye Dağ Koşusu Akseki'de yapılacak

  Deniz Kuvvetleri Yat Yarışı start alıyor

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.