19 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

BOĞAZDA BUGÜN YÜZME YARIŞI VAR

TÜRKİYE Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) Samsung Electronics ana sponsorluğunda düzenlediği ''Boğaziçi 2009'' Asya'dan Avrupa'ya 21. Uluslararası Yüzme, Kürek, Kano ve Yelken Yarışları, bugün İstanbul Boğazı'nda yapılacak.

Yüzme yarışlarında 26 ülkeden 114'ü bayan, 585'i erkek olmak üzere toplam 699 sporcu mücadele edecek. Bayan ve erkeklerde 12'şer kategoride gerçekleştirilecek yüzme yarışlarına, Türkiye'nin yanı sıra KKTC, Azerbaycan, Türkmenistan, Almanya, Bulgaristan, Yunanistan, Romanya, İtalya, İsrail, Güney Afrika, Rusya, Japonya, Hollanda, İngiltere, Estonya, Fransa, Gagauz Yeri, İsviçre, Slovakya, ABD, İrlanda, İran, Çek Cumhuriyeti, Belçika ve Bangladeş'ten sporcular katılacak. Yüzme yarışlarında start anında oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı sporcular, 2 grup halinde 5 dakika arayla start alacak.

Yüzme yarışı saat 10.30'da Kanlıca İskelesi, kürek yarışı saat 10.10'da, kano yarışları 10.20'de Galatasaray Adası, yelken yarışı ise saat 09.50'de Kandilli İskelesi açığından start alacak ve yarışlar Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı rıhtımında sona erecek. Kanlıca ve Kuruçeşme arasındaki 6 bin 356 metre uzunluğundaki parkurda, organizasyon sırasında mülki, askeri ve sivil olmak üzere 50'ye yakın deniz aracı güvenlik çerçevesinde hazır bekletilecek. Basın mensupları da kendileri için ayrılan 5 tekneden yarışı takip edebilecek. Yarışlar nedeniyle bugün saat 09.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak olan İstanbul Boğazı, saat 13.00 civarında yeniden trafiğe açılacak. Yüzme yarışında eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen de 1 numaralı bone ile kulaç atacak.

19.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  TRABZONSPOR TEKKE'NİN TRANSFERİNDEN VAZGEÇTİ

  YILDIRAY BAŞTÜRK VE LİNCOLN'ÜN DEĞERİ DÜŞTÜ

  DAUM: HONVED'İ CİDDİYE ALIYORUZ

  Macar basını umutsuz

  SPOR SPİKERİ ŞENGÜRBÜZ BUGÜN TOPRAĞA VERİLİYOR

  BAYAN VOLEYBOLCULAR GÜÇLÜ KÜBA'YI DA YENDİ

  GENÇ YETENEK TAHACAN UYSAL F.BAHÇE'DE

  Beşiktaş bugün sahaya iniyor

  BOĞAZDA BUGÜN YÜZME YARIŞI VAR

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.