26 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Dünya

Zulmü gerileten kadın

Çin’in Sincan bölgesinde 5 Temmuz’da patlak veren olaylarda tek başına Çin polisinin karşısına dikilerek dünya medyasının odağı haline gelen Uygurların sembolü kadın Tursun Gül, “3 yaşındaki oğlumdan ve kocamdan haber alamıyorum” dedi. Gül, polislerle karşı karşıya geldiği o ânı “Haykırışım üzerine nefeslerin tutulduğunu hissettim. Polis üzerime gelmek yerine gerilemeye başladı. Sanırım bana sempati duydular ve kadın olduğum için âzamî tolerans gösterdiler” sözleriyle anlattı.


İsrail’in Hitler ajitasyonu tepki görüyor

İSRAİL Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, yurtdışındaki İsrailli diplomatlara verdiği emirde İsrail’in Filistin topraklarındaki yerleşimlerini haklı

Kuzey Iraklılar ilk kez sandığa gitti

IRAK'IN kuzeyindeki Bölgesel Kürt Yönetimi’nde başkanlık ve parlamento seçimleri için dün sandık başına gidildi.


  Azerbaycan ile Türkmenistan Hazar konusunda anlaşamadı

TÜRKMENİSTAN ile Azerbaycan arasında Hazar denizinin statüsü konusunda yürütülen görüşmelerden sonuç alınamadığı açıklandı.


  İran: İsrail saldırırsa karşılık veririz

İRAN yönetimi, geçtiğimiz hafta başarısız bir füze denemesinde bulunduğu belirtilen İsrail’in kendilerin saldırması hâlinde, kendilerinin de İsrail’in nükleer tesislerini vuracakları tehdidinde bulundu.


  Özbekistan’da iş ve işçi fuarı

ÖZBEKİSTAN'IN başşehri Taşkent, Temmuz ayının sonlarına doğru değişik bir fuara ev sahipliği yapacak. Başkent Taşkent’te kurulacak “İş ve İşçi Bulma Fuarı”nda işsiz vatandaşlarla işverenlerin bir araya gelmesi sağlanacak.


  Zelaya, ülkesine kısa süre döndü

HONDURAS’TA 28 Hazirandaki askerî darbe sonrası sınır dışı edilen Devlet Başkanı Manuel Zelaya, geçici hükümetin tutuklama tehditlerine rağmen ülkesine giriş yaptı.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.