02 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Hakan Şükür: Sporcu beslenme uzmanı eşliğinde oruç tutabilir

Galatasaray'ın efsanevi futbolcusu Hakan Şükür (solda), Ramazan ayında sporcuların oruç tutmasının çok doğal olduğunu söyledi. Hakan Şükür, Esenler Karabayır Mahallesi'nde bir gecekonduya giderek, orucunu açtı. Ev sahipleriyle aynı sofrada iftar yapan Hakan Şükür, Ramazan bereketini paylaşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.


Volkan ve Cristian güven veriyor

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, sarı-lacivertlilerin bu sezon yaptığı 9 resmi maçta da Volkan Demirel ile Cristian'dan vazgeçmedi.

YOULA VE MEHMET YILMAZ ESKİŞEHİRSPOR'U UÇURUYOR

TÜRKCELL Süper Lig'in flaş ekiplerinden Eskişehirspor'da Youla ve Mehmet Yılmaz attığı gollerle takımlarına 6 puan kazandırdı.


  Hakan Balta: En iyi kadro G.Saray'da

GALATASARAY'IN başarılı solbek oyuncusu Hakan Kadir Balta, takım olarak çok iyi durumda olduklarını belirterek, ''En iyi kadro Galatasaray'da." dedi.


  MASSA SAĞLIĞINA TAMAMEN KAVUŞTU

FORMULA 1'in dünyaca ünlü pilotu Brezilyalı Felipe Massa'nın sağlığına tamamen kavuştuğu açıklandı. 25 Temmuz tarihinde Macaristan Formula 1 yarışmasında sıralama turlarında Rubens Baricchello'nun otomobilinden kopan yaklaşık 1 kiloluk çelik yayın kafasına çarpması sonucu ağır yaralanan Massa'nın durumunun mükemmel olduğu bildirildi.


  Demirören Beşiktaş camiasına seslendi

BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, siyahbeyazlı taraftarlara seslenerek, ''Takımımızı bir maçlık, üç maçlık sonuçlarla değerlendirmeyin.


  SOFUOĞLU: UMREDE MORAL DEPOLADIM

TÜRK sporcu Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonası'nın 11. Ayağı için motoruyla yeni testlere başladı.


  MESSİ, ADİDAS'IN YENİ MODELİ F50i BEĞENDİ

MODÜLER sisteme sahip tabanı ve çivileri değiştirilebilen dünyanın ilk ve tek kramponu adidas F50 Tunit, 5. jenerasyon yeni modeli F50i ile teknolojisini bir üst seviyeye çıkarıyor.


  SİNAN ERDEM ANISINA OLİMPİK HİZMET ÖDÜLÜ

AKİL Adamlar Olimpik Hareketi, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) eski başkanı Sinan Erdem'in anısına Sinan Erdem Olimpik Hizmet Ödülü verecek.


  İPEK ŞENOĞLU DÜNYADA 55. SIRAYA YÜKSELDİ

MİLLİ tenisçi İpek Şenoğlu, çiftler dünya sıralamasında 55. sıraya yükseldi. Sezonun son grand slam'i olan ABD Açık Tenis Turnuvası'na hazırlık çerçevesinde organize edilen Cincinnati, Rogers Cup ve New Haven turnuvalarında topladığı puanlarla çiftler dünya klasmanında 60. sıradan 55. sıraya kadar çıktı.


   BANK ASYA 1. LİGDE 3. HAFTA



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.