02 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

MÜSİAD: İyileşme 2010’da başlayacak

MÜSİAD tarafından düzenlenen “Geleneksel Basın İftarı”nda konuşan Genel Başkan Ömer Cihad Vardan, artık en kötü günlerin geride kaldığını ve bir çıkış trendine girildiğini ifade edebilmeyi umut ve arzu ettiğini belirterek, ‘’Yalnız görünen odur ki, piyasalardaki asıl iyileşmeye ancak yıl sonu veya 2010’un başından itibaren yavaş yavaş geçilebilecektir’’ dedi.



TİM: Ağustos'ta ihracat yüzde 30 geriledi

AĞUSTOS ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 29,80 gerileyerek, 7 milyar 670 milyon dolar oldu. Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı (TİM) Mehmet Büyükekşi, Ağustos ayı ihracat rakamlarını HakkâriYüksekova’da açıkladı. Büyükekşi, burada yaptığı konuşmada demokratik açılımını desteklediklerini ve demokratik açılımın ihracat bacağını oluşturmaya geldiklerini söyledi.



Memurlar zammı 'uzlaştırmaya' taşıdı

MEMUR-SEN, toplu görüşmelerin uyuşmazlıkla sonuçlanması nedeniyle Uzlaştırma Kurulu’na başvurdu.



Elektriğe zam geliyor

TETAŞ 1 Ekim’den itibaren elektrik fiyatına yaklaşık yüzde 20 zam için EPDK’ya başvurdu. Türkiye Elektrik Ticaret AŞ (TETAŞ), 1 Ekim’den geçerli olmak üzere elektrik fiyatına yaklaşık yüzde 20 oranında zam yapılması için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na (EPDK) başvurdu.



Yoksulların sıkıntıları artarak büyüyor

GAZİANTEP Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Başkanı Yaşar Erturhan, enflasyon ve faiz oranlarının tüm dünyadaki talep daralmasından aldığı destekle son 50 yılın en düşük seviyelerine geldiğini belirtti.



Sürat Kargo, dünyanın 228 ülkesinde

TÜRKİYE genelinde 81 ilde müşterilerine kargo sektöründe hizmet veren Sürat Kargo, Sürat Express hizmeti ile dünyanın 228 ülkesine gönderileri 24 saat içerisinde ulaştırıyor.



İstikbal’de indirim rüzgârı devam ediyor

MOBİLYA sektörünün lider markası İstikbal yeni kampanyası ile tüketicilerine modern koltuk takımlarından, emniyetli ve sağlam bazalara, birbirinden şık modern yemek ve yatak odası takımlarından ev tekstiline kadar birçok ürüne uygun fiyatlar ile sahip olma imkanı sunuyor.



Ülker’de Ramazan bereketi

YILDIZ Holding Gıda ve İçecek Grubu Başkanı Mehmet Tütüncü, her Ramazan olduğu gibi bu yıl da Ramazan dönemine farklı kampanyalar ve yeni ürünlerle girdiklerini belirterek, “Ramazan döneminde pazarın canlanmasına, düzenlenen özel kampanyalar da büyük katkı sağlıyor” dedi.



Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.