03 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Voleybolda Avrupa sınavı

TÜRKİYE'NİN ev sahipliği yaptığı Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası İzmir ve İstanbul'da oynanacak karşılaşmalarla bugün başlıyor.

Türkiye'nin ilk kez mücadele edeceği şampiyonanın ilk gününde Milli Takımımız İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda saat 20.30'da Almanya ile karşılaşacak. Gruptaki ikinci maçını 5 Eylül Cumartesi günü 20.00'de Polonya ile oynayacak olan Voleybol Milli Takımı, son maçını ise 6 Eylül Pazar günü 17.30'da Fransa ile oynayacak. Organizasyonun Türkiye'de düzenleniyor almasından dolayı şampiyonaya Milli Takım ev sahibi olduğu gerekçesi ile direk katılıyor. Dört grupta dörder takımın mücadele edeceği şampiyonada Türkiye, Almanya, Fransa ve Polonya ile A Grubu'nda yer aldı. B Grubu'nda Rusya, Finlandiya, Estonya, Hollanda, C Grubu'nda İspanya, Yunanistan, Slovakya, Slovenya, D Grubu'nda ise Sırbistan, İtalya, Bulgaristan ve Çek Cumhuriyeti mücadele edecek. Şampiyonada A ve C gruplarındaki müsabakalar İstanbul'da, B ve D gruplarındaki müsabakalar ise İzmir'de oynanacak. Bu arada organizasyonun açılış töreni, bugün saat 20.30'daki Türkiye-Almanya maçı öncesinde mini bir olimpiyat töreni açılışı niteliğinde yapılacak. 19.15'te başlayacak açılış töreninde "Buluşma" adlı gösterisiyle 40 kişilik Shaman Grubu sahne alacak.

MİLLİLER SEYİRCİ DESTEĞİ BEKLİYOR

Voleybol Erkek Milli Takımlar Sorumlusu Semih Oktay, Filenin Aslanları'nın Avrupa Şampiyonası finallerine hazır olduğunu söyledi. Bütün hazırlıkların yapıldığını ve sabırsızlıkla maç saatini beklediklerini belirten Oktay, milli takım sporcularında herhangi bir sakatlık veya sağlık problemi bulunmadığını açıkladı. Semih Oktay, bugünkü Almanya maçını kazanıp moralli bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti. Takım olarak sahada ellerinden geleni yapmaya gayret edeceklerinin; fakat kesintisiz tribün desteğine ihtiyaçları olduğunun altını çizen Oktay, İzmirlileri Halkapınar Spor Salonu'na davet etti. Oktay, "Seyirci desteğiyle neler yapıldığını daha önce gösterdik. Şimdi daha büyük hedeflerimiz var. Bunları gerçekleştirmek için voleybol sever İzmir'i tribünlere davet ediyoruz. Salona girenler kadar dışarıda da taraftarımız olmalı. Onların desteğini kalbimizde hissederiz. Gelsinler ve bize güç versinler."

03.09.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Tabata: Derbiye hazır olacağım

  Voleybolda Avrupa sınavı

  KAYSERİSPOR HOLİGANLAR İÇİN SAVCILIĞA BAŞVURDU

  ANKARAGÜCÜ'NÜN YENİ TRANSFERLERİ İDMANDA

  BURSASPOR ABD'Lİ SOLBEK TRANSFER ETTİ

  Dopinge büyük gözaltı

  Türkiye 27. sıraya yükseldi

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.