17 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Yıkımlar zaman alacak

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, taşkın koruma çalışmaları konusunda öncelikli bölgelerde dere yataklarındaki yapıların 1-1,5 yılda yıkılabileceğini, ancak diğer yerlerin zaman alacağını belirtti.


Davutoğlu, Meclis dışı muhalefeti bilgilendirdi

DIşİşlerİ Bakanı Ahmet Davutoğlu, dış politika gündemine dair siyasi partileri bilgilendirme turunun ikinci gününde Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel B

NATO petrol boru hattı patladı

Bİlecİk merkeze bağlı Yeniköy yakınlarından geçen NATO petrol boru hattı patladı.


  Okul öncesinde okullaşma arttı

MİllÎ Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürü Remzi İnanlı, Türkiye genelinde 2003’de yüzde 10 olan okul öncesi okullaşma oranının bugün yüzde 33’e kadar çıktığını, 32 ilde anaokulunun zorunlu hale getirildiğini söyledi.


  Kongre Merkezi bugün açılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve ‘’Türkiye’nin en büyük kongre ve kültür merkezi’’ olduğu bildirilen ‘’İstanbul Kongre Merkezi’’ yarın açılacak.


  Büyüme 2010’dan itibaren başlayacak

Ali Babacan, orta vadeli hükümet programını açıkladı. Bu sene Türkiye ekenomisinde yüzde 6 oranında küçülme bekleyen hükümet, büyümenin 2010’dan itibaren başlayacağını düşünüyor.


  İşçi maaşı düştü, esnaf da zora girdi

İskenderun Demir Çelik AŞ’de (İSDEMİR) 1 Mayıs’tan itibaren uygulanmaya başlayan işçi ücretlerindeki indirim nedeniyle işçilerin harcamalarına sınırlama getirmesinin esnafı olumsuz etkilediği belirtildi.


  KDV kalıcı olarak yüzde 5’e çekilsin

MASKO Mobilya Kenti Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı, mobilya sektörünü kapsayan ve 5 aydır yürürlükte olan KDV indiriminin kalıcı olarak yüzde 5’e çekilmesini istediklerini bildirdi.


  PKK’da örgüt içi kavgalar arttı

TÜRKİYE, İran ve Suriye ile Avrupa ülkelerinde sürdürülen etkili operasyonlar sonucunda karmaşa yaşayan terör örgütünde son olarak ‘’örgütü dolandırdığı belirtilen 3 kişinin ‘infaz’ edildiği’’ öne sürüldü.


  THY, bayramda ek seferler düzenleyecek

TÜRK Hava Yolları (THY), Ramazan Bayramı’nda iç ve dış hatlarda gidiş ve dönüş toplam 158 ek sefer düzenleyecek.


  Bayramda, otoyollar ve boğaz köprüleri ücretsiz

RAMAZAN Bayramı’nda otoyollar ve boğaz köprülerinin ücretsiz olmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmî Gazete’nin dünkü sayısında yayımlandı.


  Bayramda, otoyollar ve boğaz köprüleri ücretsiz

RAMAZAN Bayramı’nda otoyollar ve boğaz köprülerinin ücretsiz olmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmî Gazete’nin dünkü sayısında yayımlandı.


  Şoförlere bayram trafiği uyarısı

TÜRKİYE Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Ramazan Bayramı nedeniyle trafiğin yoğunlaşacağını belirterek, araç kullanırken bütün sürücülerin dikkatli olmalarını, yola yorgun ve uykusuz çıkmamalarını istedi.


  Aydın cinayeti, Aygan'a sorulacak

MALATYA Cumhuriyet Başsavcılığı, 18 yıl önce cesedi Elazığ’ın Maden ilçesi yakınlarında bulunan kapatılan Halkın Emek Partisi’nin (HEP) Diyarbakır İl Başkanı Vedat Aydın cinayetiyle ilgili dosyayı, ‘’Yetkisizlik’’ kararı vererek, Diyarbakır’a gönderdi.


  Bayramda kalbinizi riske atmayın

ERCİYES Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Oğuzhan, yaptığı açıklamada, yapılan birçok bilimsel araştırmanın orucun sağlığa faydalarını ortaya koyduğunu belirtti.


  Kadir Gecesi büyük coşkuyla yaşandı

Kur’ân-i Kerim’deki Kadir Sûresi’nde ‘bin aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir Gecesi’nde mü'minler camilere akın etti.


  Dünyada, 250 bin çocuk asker var

DÜNYADA yaklaşık 250 bin çocuk asker bulunduğu bildirildi.


  Evler de dumansız hava sahası oluyor

FRANSIZ bilim adamları tarafından yapılan çalışmada, iş yerleri ve restoranlarda sigaranın yasaklanmasıyla, evlerin yarısından fazlasında sigara içilmediği, yüzde 75’inde ise sigarayı kısıtlayan kurallar konduğu belirlendi.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.