30 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

BEŞİKTAŞ ÇIKIŞ ARIYOR

TÜRKCELL Süper Lig'de bu sezon henüz istediği sonuçları alamayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de ilk maçını yitiren Beşiktaş, (B) Grubu'nda bugün Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla yapacağı karşılaşmayı kazanarak kötü gidişi durdurmayı hedefliyor.


Mustafa Denizli "siftah" peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde (B) Grubu'ndaki ikinci sınavını bugün Rusya'nın CSKA Moskova takımı karşısında verecek olan Beşiktaş'ta, ''Devler Ligi''ndek

Tribündeki tahrike tepki

Bursaspor-Diyarbakırspor arasında geçtiğimiz hafta oynanan Turkcell Super Lig maçında yaşanan gerginlik ve provokasyon olaylarına tepki büyürken, dost


  HOOJDONK: SÜPER LİG ÇOK ÇEKİŞMELİ GEÇECEK

FENERBAHÇE'NİN eski yıldız oyuncusu Van Pier Hoojdonk, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin sezona çok iyi başladığını belirterek, Süper Lig'in bu sezon iki takım arasında çok çekişmeli geçeceğini söyledi.


  TÜRKİYE-ERMENİSTAN MAÇINA İSVEÇLİ HAKEM

TÜRKİYE-Ermenistan maçını İsveç hakem Martin Hansson yönetecek. Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, A Milli Futbol Takımı'nın 14 Ekim 2009 Çarşamba günü Ermenistan ile oynayacağı 2010 Dünya Şampiyonası grup eleme maçını yönetecek hakemler açıklandı.


  DİYARBAKIR HİPODROMU BUGÜN AÇILIYOR

TÜRKİYE Jokey Kulübü'nce yaklaşık 2 yıl önce Çınar ilçesine 6, Diyarbakır kent merkezine ise 26 kilometre uzaklıktaki Beşpınar Köyü'nde yapımına başlanan ve kurulu bulunduğu alan bakımından Türkiye'nin en büyük hipodromu niteliğine sahip Diyarbakır Hipodromu'nun resmi açılışı bugün yapılacak.


  BURSALI HAKEME "ALTIN DÜDÜK"

ULUSLARARASI Güreş Federasyonları Birliği (FİLA), Danimarka'da devam eden Dünya Şampiyonası'nda görev yapan Bursa bölgesi hakemlerinden Bekir Çeker'e 'altın düdük' ödülü verdi.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.