30 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

BEŞİKTAŞ ÇIKIŞ ARIYOR

TÜRKCELL Süper Lig'de bu sezon henüz istediği sonuçları alamayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de ilk maçını yitiren Beşiktaş, (B) Grubu'nda bugün Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla yapacağı karşılaşmayı kazanarak kötü gidişi durdurmayı hedefliyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde (B) Grubu'nda ilk maçında kendi sahasında İngiltere'nin Manchester United takımına 1-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, grubundaki ikinci mücadelesini bugün CSKA Moskova takımıyla yapacak. Süper Lig'de bu haftayı boş geçen Beşiktaş ile CSKA Moskova arasındaki karşılaşma, Luzhniki Stadı'nda TSİ 19.30'da yapılacak. Siyah-beyazlı takımın rakibi CSKA Moskova ise grubundaki ilk maçında Almanya'nın Wolfsburg takımına deplasmanda 3-1 mağlup olmuştu. İki takımın da ilk haftayı puansız geçmesinin ardından Beşiktaş, bugünkü maçı kazandığı takdirde grubundaki ilk galibiyetine de imza atacak.

GÖZLER GOLCÜLERİN ÜZERİNDE

Beşiktaş'ın CSKA Moskova takımıyla yapacağı karşılaşmada gözler golcü oyuncuların üzerinde olacak. Siyah-beyazlı takımın başarısız sonuçlar almasında en büyük etken olan gol sıkıntısı sonrası forvet oyuncuları Nobre, Bobo, Holosko ve Nihat'a büyük iş düşecek. Bu dört oyuncu da CSKA Moskova maçı için Rusya'ya götürüldü. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Manchester United ile yapılan karşılaşmada kadroya dahil etmediği Brezilyalı oyuncu Bobo da CSKA Moskova karşılaşması için kafilede yer aldı. Bobo, Manchester United maçı öncesi kadrodan çıkarılmış ve Denizli'nin bu yöndeki kararı eleştirilmişti.

HAKEM İSPANYOL GONZALEZ

Beşiktaş ile CSKA Moskova arasındaki karşılaşmayı İspanyol hakem Manuel Enrique Mejuto Gonzalez yönetecek. Rusya'nın başkenti Moskova'daki Luzhniki Stadı'nda oynanacak mücadelede Gonzalez'in yardımcılıklarını Jesus Calvo Guadamuro ve Roberto Diaz Perez Del Palomar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Bernardino Gonzalez Vazquez görev alacak. Siyah-beyazlı takımın yarınki mücadeleye Hakan, Ekrem, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Ernst, Fink, Tello, Tabata, Bobo 11'i ile çıkması bekleniyor.

30.09.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  BEŞİKTAŞ ÇIKIŞ ARIYOR

  Mustafa Denizli "siftah" peşinde

  Tribündeki tahrike tepki

  DAUM OYUNCULARINDAN 100. GALİBİYETİ İSTİYOR

  HOOJDONK: SÜPER LİG ÇOK ÇEKİŞMELİ GEÇECEK

  TÜRKİYE-ERMENİSTAN MAÇINA İSVEÇLİ HAKEM

  DİYARBAKIR HİPODROMU BUGÜN AÇILIYOR

  BURSALI HAKEME "ALTIN DÜDÜK"

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.