05 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

SONG KRİZİ BÜYÜYOR

GALATASARAY'IN eski Sportif Direktörü Bülent Tulun, Rigobert Song'un alacaklarının zamanında ödenmediği gerekçesiyle Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet eden menacer Bruno Heiderscheid'in son derece kötü bir şöhrete sahip olduğunu söyledi. Tulun, Bruno Heiderscheid'in Fransa ve Belçika'da çalışması yasaklanmış bir kişi olduğunu da iddia etti. Radyospor'a açıklama yapan Tulun, "Bruno, Ribery'nin Galatasaray'dan usulsüz olarak Marsilya'ya gitmesinde de başroldeydi. 3 ay önce Liberasyon Gazetesi'nde Ribery'nin sözleşmesini feshetmeden Marsilya'ya gittiğini itiraf ederek, aslında kendini teşhir etti. Trabzonspor, Bruno'nun düşmanı olan ünlü hukukçu Jan Lui Dipon'a başvursun. Sorunu Dipon çözer" dedi.

BELGELER VARSA TRABZON'UN İŞİ KOLAY

Menacer Heiderscheid'ın, 3 ay önce Liberasyon Gazetesi'nde Ribery'nin, Galatasaray ile sözleşmesini feshetmeden Marsilya ile bir anlaşma yaptığını, sözleşme örneklerini de ortaya koyarak, itiraf ettiğini belirten Tulun, "Makul bir adam değildir. Trabzonspor, elindeki belgeleri sağlam ise, ünlü bir hukukçu vardır; Jan Lui Dipon, Heiderscheid'dan nefret eder, bu kişiyle görüşsün; sorunu çözerler." dedi. Yanlış menajerlerin futbolcuların kariyerlerini olumsuz etkilediğine işaret eden Tulun, Rigobert Song, artık kariyerinin sonlarına gelmiş, böyle bir duruma düşmesi kötüdür. Song'u bu duruma düşüren Bruno Heiderscheid'dir. 40-50 bin Euro fazla alabilmek için futbolunun son baharında olan Song'a kötülük yapıyor." şeklinde konuştu.

SONG'UN AĞIR TAZMİNAT MADDELERİ VAR

Bu arada Bruno Heiderscheid'ın ceza bedeli istemiyle Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etmesinin Song ile yönetim ilişkilerini de olumsuz etkileyeceği bildirildi. Yönetimin, Kamerunlu futbolcuyla konuşacağı bildirilirken, kadro dışı bırakma cezasının da gümdeme gelebileceği belirtildi. Ancak futbolcunun sözleşmesindeki tazminat maddeleri nedeniyle yönetimin bu konuda çekimser kaldığı bildirildi.

05.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  RÜŞTÜ: DERSİMİZİ ALDIK

  Denizli farklı kadroları seviyor

  SONG KRİZİ BÜYÜYOR

  MANİSA SON DAKİKALARDA 6 PUAN KAYBETTİ

  DENİZLİSPOR 5 SEZONDUR 3 BÜYÜKLERİ GEÇEMİYOR

  DİYARBAKIRSPOR 2 MAÇTA KALESİNDE 7 GOL GÖRDÜ

  Tabata: Değerimi ileride göreceksiniz

  TBMM BİSİKLET YARIŞI YAPILDI

  MACARİSTAN'DA OLAYLI DERBİ

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.