12 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Selective beklentilere son verecek

FORD Otosan, yeni sezona hazırlanırken Mondeo serisinde gerçekleştirdiği radikal yeniliklerle tüketiciye hoş bir sürpriz yaptı. Zor beğenen otomobil tüketicisinin öncelikli tercihi olan Ford Mondeo, çok zengin donanım seçenekleri sunan Titanium’dan sonra yeni sezonda ürün gamını Selective ile genişletiyor. Üstün donanım seçeneklerine karşın rakip tanımayan fiyatlarıyla CD segmentinde parlayan Ford Mondeo Selective’in müşterileri Titanium modellerde birer opsiyon olarak sunulan X ve Lüks donanım paketlerine bu kez standart olarak çok daha uygun bir maliyetle kavuşabilecek. Ford Mondeo böylece Selective ile CD segmentindeki en yüksek standart donanımı meraklısına en rekabetçi fiyatlarla sunuyor.

SELECTİVE'DE

YÜKSEK KALİTE STANDART!

Keyifli bir temas sağlayan yumuşak alcantara deri döşemesi, FordPower anahtarsız çalıştırma sistemi, Yokuş Kalkış Desteği, Sony 6’lı CD çalar, Bluetooth Sesli Kontrol Sistemi, ısıtmalı ön koltuklar ve ısıtmalı ön cam gibi konfor ve lüks ile özdeşleşmiş çok sayıda özelliği ile Ford Mondeo Selective, Ford tutkunlarının vazgeçemeyeceği bir otomobil olarak kendisinden söz ettiriyor. Mondeo Selective’in 1.6i modellerinde 16 inç olan jant genişliği 2.0L’de 17 inç’e ulaşıyor. Sekiz yönlü ve hafızalı sürücü koltuğu elektrik ayarının yanı sıra bi-xenon ön farlar ve alarm da standart özellikler arasında yer alıyor.

Güvenlikten de kesinlikle taviz vermeyen Mondeo markası, standart sunduğu ABS, EBD, EBA, ESP, TSC ve 9 adet hava yastığı ile birlikte teknoloji ve konforun yanı sıra güvenlik ve sürüş dinamiklerinde de segmentinin lideri konumunda.

EN MANTIKLI FİYAT

2010 sezonunun en büyük Ford sürprizlerinden biri olmaya hazırlanan Ford Mondeo Selective, aynı segmentte bulunan ancak kendisi kadar çok seçenek sunmayan rakiplerinden daha cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. Mondeo Selective, 1.6L benzinli ve 2.0L dizel otomatik seçenekleri ile showrromlardaki yerini aldı. Size düşen bütün bu özelliklere sadece 56.955 TL ödeyerek sahip olmak.

[email protected]

ÜMİT KIZILTEPE

12.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Başlıklar

  Selective beklentilere son verecek

  Fiat, Türkiye’de liderliği bırakmadı

  Otokar, M-2010’u ihraç edecek

  Daihatsu Türkiye Genel Müdürlüğü görevi, Burak Beşer’e verildi

  Türkiye’nin tercihi, Hyundaı Accent Era

  Peugeot 206+ şimdi Türkiye’de

  Dacia’dan satış rekoru

  Lancia CEO’suna yeni görev

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.