13 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

ÇİÇEKLERLE KARŞILADIK

DÜNYA Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'taki son maçta 14 Ekim Çarşamba günü Türkiye ile karşılaşacak olan Ermenistan Milli Takımı, dün Bursa'ya geldi. Uluslararası Yenişehir Havaalanı'na inen Ermenistan kafilesi, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ve Yenişehir Belediyesporlu futbolcular tarafından çiçeklerle karşılandı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı havaalanına, kafileyi taşımak üzere üç ayrı otobüs getirildi. Kafile, pasaport işlemlerinin tamamlanmasının ardından Holiday Inn Otel'de kampa girmek üzere havaalanından ayrıldı.

YABANCI BASIN BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Türkiye'nin, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta 14 Ekim Çarşamba günü Ermenistan ile Bursa'da yapacağı maça yabancı basının yoğun ilgi gösterdiği bildirildi. Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği'nden (TSYD) aldığı bilgiye göre, Bursa Atatürk Stadyumu'ndaki karşılaşmayı Ermenistan, Almanya, Fransa, Danimarka, ABD, Azerbaycan ve İtalya'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda ülkeden 92 basın mensubu takip edecek. Türkiye'den ise foto muhabirleri de dahil olmak üzere yaklaşık 200 gazeteci karşılaşma için akreditasyon yaptırdı. Bu arada, karşılaşmayı takip etmek üzere başvuran, ancak çeşitli nedenlerle müracaatları kabul edilmeyen yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubunun da bulunduğu öğrenildi.

ERMENİSTAN'DAN 12 GAZETECİ GELDİ

Türkiye'nin, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta 14 Ekim Çarşamba günü Ermenistan ile Bursa'da yapacağı maçı takip etmek için 12 Ermeni gazeteci geldi. Ermenistan kafilesiyle birlikte Uçakla Uluslararası Yenişehir Havaalanı'na gelen Ermeni gazetecilerin eşyalarını taşıyacak araç bulunamayınca, kısa süreli bir sorun yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerinin devreye girmesiyle sorun çözülürken, Ermenistan federasyonu yetkililerinin gazetecilerin araç sorunu çözülmeden havaalanından ayrılmadığı gözlendi. Gazeteciler, daha sonra TFF'nin sağladığı araçla Ermenistan kafilesinin kalacağı otele gitti.

13.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  ÇİÇEKLERLE KARŞILADIK

  Denizli: Bana teklif gelmez

  UEFA şike yapan 40 kulübü açıklayacak

  Polat: Rijkaard G.Saray'da mutlu

  ÜMİTLER, ERMENİSTAN'LA ESKİŞEHİR'DE OYNUYOR

  G.SARAY-TRABZON MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

  BURSASPOR'A KÖTÜ HABER: İVANKOV 6 HAFTA YOK

  DEL BOSQUE'DEN SAKAT DANİEL GUİZA YORUMU

  NEVZAT DEMİR 2 GÜN İÇİNDE ANNE VE BABASINI KAYBETTİ

  ERBAA'DA YEŞİL BAŞPEHLİVAN

  Spor medyası Fatih Terim'i hiç sevemedi

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.