06 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Acımasız rekabet kapıda

Türkİye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Faik Yavuz, ‘’Önümüzdeki dönemde ekonomide pastanın daralmasıyla çok acı ve acımasız bir rekabet ortamının bizi beklediğini unutmayalım’’ dedi.



Karadeniz'in kalkanı Akdeniz'de üretiliyor

TarIm ve Köyişleri Bakanlığı’na bağlı Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretim ve Eğitim Enstitüsü Müdürü Dr. Yılmaz Emre, Karadeniz’in kalkan balığının, Akdeniz’de araştırma yapılan Beymelek Lagününe uyum sağladığını bildirdi.



Yeni Hasankeyf'i TOKİ inşa edecek

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Güneydoğu’daki 3 tarihi kentte yöresel mimariye uygun projeler uygulayacak.



Vatandaş hem “aç”, hem “yoksul”…

Beledİye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) AR-GE Birimi tarafından TÜİK verileri baz alınarak hazırlanan 2009 yılı Kasım ayı asgarî gıda harcaması (açlık sınırı) ve asgari geçim haddi (yoksulluk sınırı) rakamları açıklandı.



Serbest bölgelere düzenleme geliyor

Yurt dışından serbest bölgeye getirilen mallar üzerinden alınan binde 5’lik ücretin binde 1’e indirilmesini öngören yasa teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.



TESK: Esnafın sağlığı hiçe sayılıyor

Türkİye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın sağlık hizmeti alamadığını, katılım payının da üzerine fazladan yük getirdiğini belirterek, ‘’esnaf, prim borçlarından dolayı sağlık hizmetinden yararlanamıyor.



Gümüş Grup’un tercihi yine Volvo kamyon oldu

UluslararasI kara taşımacılığında hizmet veren Gümüş Grup’un tüm filosu Volvo çekicilerden oluşuyor. Tercihini yine Volvo’dan yana kullanan Gümüş Grup, teslim aldığı dört adet yenilenmiş motorlu FH 4x2, 460 HP ile filosunu genişletiyor.



44 ÜLKENİN SAHİPLENDİĞİ GENİŞ AĞ

KOSGEB Başkan Yardımcısı Hasan Tanrıöven de Avrupa İşletmeler Ağı, AB ülkeleri, aday ülkelerin yanı sıra ABD, Çin ve Şili gibi dünyanın dört yanından 44 ülkenin sahiplendiği geniş bir ağ olduğunu söyledi.



Çek kanunu tasarısı, komisyonda kabul edildi

Çek Kanunu Tasarısı, yapılan bazı değişikliklerle TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl