06 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

44 ÜLKENİN SAHİPLENDİĞİ GENİŞ AĞ

KOSGEB Başkan Yardımcısı Hasan Tanrıöven de Avrupa İşletmeler Ağı, AB ülkeleri, aday ülkelerin yanı sıra ABD, Çin ve Şili gibi dünyanın dört yanından 44 ülkenin sahiplendiği geniş bir ağ olduğunu söyledi.

Tanrıöven, 2007-2008 döneminde, Türkiye adına, KOSGEB, sanayi ve ticaret odaları ve üniversitelerin, işletmelere hizmet ortak paydasında buluşmasıyla, 7 Adet Avrupa İşletmeler Ağı Türkiye Konsorsiyumunu başarıyla kurduklarını ifade eti. Tanrıöven, ‘’Yeni konsorsiyumlar ile birlikte KOBİ’lerin Avrupa İşletmeler Ağı Ankara, Kahramanmaraş, İzmir, Gaziantep, Samsun, İstanbul ve Bursa merkezli ortaklık yapısı ve ortakların kurduğu temsilcilik ofisleri yardımıyla 44 ayrı noktadan hizmet alabilecekler. Bu da KOBİ’lerimize yerinde hizmet sağlanması noktasında çok olumlu bir gelişmedir’’ dedi. ATO Başkanı Şaban Baş ise Avrupa İşletmeler Ağı Akdeniz Projesini, proje ortakları olan Antalya, Mersin, Kahramanmaraş ticaret ve sanayi odaları, KOSGEB ve Kahramanmaraş İGEM tarafından oluşturulan konsorsiyum tarafından ortaklaşa yürütüklerini ifade etti. Baş, ‘’Küresel rekabetin en yoğun şekilde hissedildiği bugünlerde Odalarımızın ve KOSGEB Başkanlığının işbirliği yaparak bölge işletmelerimize bu yeni hizmetlerle destek vermesi bölgesel rekabet gücümüzün artması ve kalkınmamız için büyük önem taşımaktadır’’ diye konuştu.

Toplantıya, ABD’nin Adana Konsolosu Daria Darnell, Emniyet Müdürü Salih Kesmez, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şahin Balcıoğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Adnan Vucudi Özen, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Kadir Dölek ile çok sayıda davetli katıldı.

06.12.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Başlıklar

  Acımasız rekabet kapıda

  Karadeniz'in kalkanı Akdeniz'de üretiliyor

  Yeni Hasankeyf'i TOKİ inşa edecek

  Vatandaş hem “aç”, hem “yoksul”…

  Serbest bölgelere düzenleme geliyor

  TESK: Esnafın sağlığı hiçe sayılıyor

  Gümüş Grup’un tercihi yine Volvo kamyon oldu

  44 ÜLKENİN SAHİPLENDİĞİ GENİŞ AĞ

  Çek kanunu tasarısı, komisyonda kabul edildi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl