22 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Asya’dan AB’ye alternatif

KAZAKİSTAN'IN Almatı şehrinde BDT üyesi ülkelerin liderlerinin imzaladığı bildiri ile 2012’ye kadar ‘’Avrasya Ekonomik Topluluğu (EurAsEC)’’ kapsamında tamamlanması istenen Ortak Ekonomik Alanın oluşturulmasına dair planın ayrıntıları belli oldu.



Ticaret ve hizmet sektöründe ciro yüzde 4,3 arttı

TÜRKİYE İstatistik Kurumu (TÜİK) ticaret-hizmet sektörlerindeki cironun üçüncü çeyrekte yüzde 4,3 arttığını açıkladı.



Otomobilde de ‘outlet’ günleri

Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın, outlet alıcılarına piyasa koşullarına göre uygun fiyatta otomobil sunmaya çalışacaklarını belirtti.



Otomobil vergileri azaltılmalı

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Otomotiv Ticaret Meclisi Başkanı Yüksel Mermer, sektörde uygulanan vergilerin, Avrupa Birliği ülkelerindeki seviyelerde olması gerektiğine işaret etti.



4 bin 200 hektarlık jeotermal alanı ihaleye çıktı

MUĞLA İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Milas İlçesi Güllük-Tuzla-Dörttepe-Kemikler Köyleri sınırları içinde kalan, 4 bin 203,96 hektarlık jeotermal kaynak alanını ihaleye çıkardı.



Doğu Avrupa’da krizden en hızlı Türkiye çıkacak

DÜNYA Bankası, en son yaptığı anketlere göre, Türkiye’nin, Doğu Avrupa’da, küresel malî krizden en hızlı çıkabilecek ülke olduğunu bildirdi.



Kaya: SGK, bedeli tüketiciye kesti

TÜKETİCİLER Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) eczanelere kırgınlığının bedelini tüketiciye kestiğini ileri sürdü.



Ekonomik şartlar outletlere ilgiyi arttırdı

EKONOMİK krizle birlikte ünlü markaların ürünlerinin çok daha ucuza satıldığı outlet mağazalara ilginin arttığı, outletlere gelen müşteri grubuna ortanın üzerinde gelir seviyesine sahip olanların da dahil olduğu belirtildi.



Özelleştirmeler hız kesmedi

BU YIL, özellikle elektrik dağıtım ve şeker fabrikaları ihaleleriyle özelleştirmelere hız verilirken, 2010 sonuna kadar elektrik dağıtım özelleştirmelerinin büyük oranda tamamlanması öngörülüyor.



Tek kullanımlık Şifre’de ücret endişesi

TÜKETİCİLER Birliği Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Dinç, bankaların, şubelerde yapılan işlemlerde olduğu gibi internet bankacılığında da güvenliği ücretsiz sağlamak zorunda olduğunu söyledi.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl