07 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Üretim ve istihdam desteklenecek

TÜRKİYE'DE kriz sürecinde ‘’esnek maliye politikası’’ uygulanması, kriz sürecinin ardından da malî kurala dayalı bir maliye politikasına geçilmesi öngörülüyor. Küresel krizin ağır döneminin geride kaldığı düşünülen bu süreçte, dünya ekonomilerini yeni bir sorun tehdit ediyor.



Doğu Karadeniz’de demiryolu atağı

TRABZON-ERZİNCAN Demiryolu projesinin yapım sürecinin hızlandırılmasına katkıda bulunmak amacıyla, sivil toplum örgütleri öncülüğünde platform oluşturuldu.



Bir kilo kırmızı ete, 7 kilo tavuk

TÜKETİCİ Fiyatları Endeksine (TÜFE) göre, Ocak ayında en fazla fiyat artışı yaşanan ürünler arasında yer alan kırmızı et, tavuk eti ile arasındaki fiyat farkını açıyor.



Az yakıtla çok ısıtan kat kaloriferi kazanı

SİVAS'TA iki girişimci, hayata geçirdikleri projeyle ısı sistemlerinde bir ilk olduğu, az yakıtla yüksek verim sağladığı belirtilen katı yakıtlı kat kaloriferi kazanı üretti.



Netbook satışlarında büyük artış

Netbook satışlarının 2009 yılında bir önceki yıla göre yüzde 79 artarak 30,2 milyon adete yükseldiği bildirildi.



Esnaflardan Avrupai AVM önerisi

ESNAFLAR, perakende sektörünü düzenleyen yasa tasarısı için hazırladıkları alternatif dosyayı Sanayi Bakanlığı’na sundu.



Meslekî yeterlilik sistemine geçilmeli

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Hasan Büyükdede, ‘’Artık insanların nerede neyi öğrendiği değil, bir iş yerine ne kadar fayda sağladığının önemli olduğu mesleki yeterlilik sistemine geçilmeli’’ dedi.



Kira geliri sağlayanlara çapraz takip

ADANA Vergi Dairesi Başkanlığı, elde ettiği kira gelirini vergi dairesine bildirmeyen mülk sahiplerini, elektrik, su ve tapu idaresi kayıtlarının yanı sıra kiracılarla yaptığı görüşmelerle tesbit ediyor.



Mikrokredi 100 bin kişiye ulaşacak

TEMİNAT ve kefil istenmeden bugüne kadar 30 bine aşkın üyeye kredi verilen Türkiye Grameen Mikrokredi Programı (TGMP) kapsamında, 2011’e kadar 100 bin kişiye ulaşılması hedefleniyor.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl