07 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Hırsızlar camilere dadandı

BURSA’DA tarihî cami ve türbelerdeki eşyalarla hat yazıları çalınmaya devam ediyor.



BYEGM’de “Osmanlı Sultanları” sergisi

BAŞBAKANLIK Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), ebru ve resim san'atçısı Nilüfer Tütüncü’nün “Osmanlı Sultanları” ile ebrulanmış deri üzerine “Mevlânâ Portreleri” sergisine ev sahipliği yapıyor.



Doğuda şehirleşme durumu inceleniyor

DİCLE Kalkınma Ajansı, kendi görev alanına giren 4 ilin şehirleşme durumunu mercek altına alıyor. Bu amaçla ajans yetkilileri ve özel bir firma elemanları illerde çalışma gerçekleştiriyor.



500 yıllık Balıbey Hanı el san'atları merkezi oldu

TARİHî ipek ve baharat yollarının kesişme noktasındaki Bursa’da, Fatih Sultan Mehmet döneminde yaptırılan ve Osmanlı’nın ilk 3 katlı çarşısı olan ‘’Balibey Hanı’’, geleneksel el san'atlarına ev sahipliği yapıyor.



Dededen toruna el san'atı incelikleri

Bitlis’in Ahlat ilçesinde 70 yaşındaki baston ustalarından Abdurrahman Gökbulak, 8 yaşındaki torununa bastonculuk san'atının inceliklerini öğretiyor.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl